Lån med direktutbetalning till Nordea

Om du är Nordeakund och letar efter ett lån med direkt utbetalning till Nordea så har du en mängd kreditgivare att titta närmare på. Nordea är den vanligaste banken i Sverige med bankkontor över hela Norden, vilket lett till att de flesta långivare valt att vara anslutna till dem för att kunna garantera extra snabba överföringar och uttag. Detta innebär att du kan låna pengar direkt till Nordea, oavsett vilken tid på dygnet* du begär uttaget (om det är ett flexilån) eller utbetalningen (om det är ett SMS-/akutlån).

Så gör du för att få pengarna direkt till Nordea:

1. Inneha ett privatkonto hos Nordea
2. Mobilt BankID/BankID måste vara aktiverat om långivaren kräver detta (se respektive recension)
3. Signera och ansök om lånet under kreditgivarens öppettider (om de inte har automatiserad handläggning**)

I listan nedan ser du alla långivare som satsar på omedelbar utbetalning till Nordea, inklusive TrustScore, om de godkänner betalningsanmärkningar, om de använder UC eller inte samt annat relevant gällande lånet ifråga. Peka över -symbolen till höger om ' Direktutbetalning' för att se öppettider eller läs mer i recensionen.

Skaffa BankID Lån utan UC

Sammanfattning för den här kategorin

Filtrera lån

1,000 kr 500,000 kr

Inga lån matchade dina kriterier

Testa att filtrera igen med andra kriterier, eller prova att öka/sänka lånebeloppet.

Utbetalning eller uttag direkt till Nordea - beroende på lånetyp

Det finns två olika metoder för att få pengarna direkt till ditt konto till Nordea - om det är en långivare med ett vanligt privatlån, smslån eller snabblån så behöver det först ske en kreditupplysning som i 90% av gångerna måste utföras under kreditgivarens öppettider (med vissa undantag, bl.a. hos Euroloan - läs mer om automatiserad handläggning nedan).

Efter att lånet signerats för godkännande så gör långivaren omgående utbetalningen till ditt Nordeakonto, men du behöver alltså ha ansökt om lånet under öppettiderna eftersom utbetalningen görs manuellt av kundsupporten. Detta är den vanligaste metoden och gäller alltså främst SMS-/snabblån och privatlån.

Direktuttag via en onlinekredit

Om du ansökt om en onlinekredit och blivit godkänd så behöver du manuellt begära uttaget via BankID (gäller främst revolverande kreditlån, som Ferratum och Risicum . Då kan man oftast få tillgång till pengarna utöver långivarens öppettider, även helger, sena kvällar och röda dagar - i realtid. Du behöver logga in på långivarens hemsida via 'Mina sidor' eller långivarens app och därefter signera med BankID e-legitimation.

Utbetalning 24/7 och automatiserad handläggning via Trustly

Om aktören använder Trustly så kommer pengarna omgående, oavsett tid på dygnet, 365 dagar per år. Några som fokuserat på snabb handläggning och direktuttag via Trustly är Euroloan (kredit), Lendify (P2P-lån) och Smspengar . Trustly är ett säkert sätt för långivaren att se att du har kreditvärdigheten som krävs för att få låna pengar.

En del lån du ser här är högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning och ytterligare skuldsättning. För rådgivning och stöd så kan du vända dig till budget- och skuldrådgivningen (öppnas i ny flik) i din kommun.