Låna pengar hos smspengar

Läs mer / Låna nu

SMSPengar: Smslån snabbt utan UC – nu med 64% rabatt

SMSpengar är en pålitlig långivare som har funnits sedan 2007 och deras lån har gett hundratusentals människor en ekonomisk räddning när behovet varit som störst. Man kan enkelt och snabbt via webbplatsen ansöka om att låna från 500:- ändå upp till 11000:- utan UC kontroll och trots betalningsanmärkning. Löptiden är på 30, 60 eller 90 dagar vilket innebär att du kan delbetala dessa smslån upp till tre tillfällen, och skulle du ångra dig och ekonomin lösas snabbare så kan man alltid lösa lånet i förtid, kostnadsfritt.

De har även ett långtidslån som går att få med en löptid om 5 år, men långtidslånet kräver en kreditupplysning hos UC. Däremot tillkommer ingen uppläggningsavgift och du kan ha flera betalningsanmärkningar samtidigt.

Passar SMSPengar dig? SMSPengar är för dig som vill ha ett lån:

 • Trots tidigare betalningsanmärkningar
 • Utan uppläggningsavgift och snabb utbetalning direkt
 • Fakturan och kreditupplysningskopian kommer via e-post
 • Utan upplysning hos UC om du lånar 11.000:-, SMSpengar använder Creditsafe används istället

SMSPengar är främst för dig som kanske haft svårt att låna pengar tidigare och de vill ge dig en andra chans, men ett smslån ska aldrig vara en anledning till att lösa ett annat blankolån exempelvis. Du kan delbetala 500:- som lägst i upp till 90 dagar om så önskas, och i dessa fall tillkommer en ränta på 45:-, tidigare 125:- men har nu sänkts med 64% för att passa ännu fler låntagare. SMSPengar satsar på smslån till låga kostnader så man inte bli ruinerad bara av att ansöka om lånet, och uppläggningsavgiften är nu också gratis.

Upp till 64% rabatt på lånet för alla nya kunder

SMSPengar kör nu för tillfället en specialdeal för nya låntagare som inte lånat förut och ger dig 64% rabatt på räntan eller avgiften för lånet, läs mer här. Ingen rabattkod krävs, utan rabatten dras automatiskt vid låneansökan (du ser exakt vad lånet kommer kosta på skärmen).

Förutom rabatten ovan som är väldigt ovanlig för långivare i Sverige är att du sedan får tillbaka 30% av den räntan du betalat in till SMSPengar på din årliga inkomstdeklaration. Räkneexempel: Har du ett lån på 10.000:- betyder det att du får tillbaka 750 kronor på din skatteåterbäring vilket anses som trevligt för oss skattebetalare.

Grundkrav och villkor; för att kunna låna pengar hos SMSPengar så behöver du:

 • Minst 100 000 kr i deklarerad inkomst per år
 • Inte ha några ärenden hos kronofogden
 • Vara minst 18+ år
 • Ha svensk adress och vara folkbokförd i Sverige

Efter recensionen av SMSPengar så blir betyget:

SMSPengar långivare:
Betyg 4.6


Läs mer / Låna nu

Enkla och flexibla lån på upp till 20000 kronor

En anonym lösning för snabba smslån

Lätt att söka snabba pengar och lån utan UC

En bet. anmärkning är inget problem

SMSPengar

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos SMSPengar idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

64% RABATT På RäNTA
Låna pengar hos SMSPengar
Ränta: ~34.43%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.