Cashloans logo

Lån med Decidas kreditupplysning

Decidas är ytterligare ett marknadsledande kreditupplysningsbolag, utöver etablerade Creditsafe och Bisnode Kredit med över 25 års branscherfarenhet. Decidas Kreditupplysning Info AB startade som ett indrivningsföretag, men har nu utvecklat sina kreditprodukter och ger nu ut information till näringsidkare med specifika önskemål kring kreditpolicyn, för att snabbare kunna ta ett välgrundat beslut.

20/10-2018: Idag kommer alla lån med Decidas att omarbetas. Vi håller er uppdaterade.

Decidas Info AB är ett modernt kreditutgivningsbolag som specialiserat sig på milda kreditupplysningar för minimal belastning på UC-kreditregistret. Genom att ge långivaren skräddarsydda lösningar så kan låneaktören exempelvis enbart begära en kontroll av att angivet personnummer, att namn och adress matchar med folkbokföringen m.m. och därmed ge långivaren underlaget de behöver utan att belasta kundens credit score ytterligare. Lånet syns därmed inte i UC:s register.

Aktuella kreditgivningsregler: Samtliga lån kräver någon form av kreditupplysning, vilket bolag man använder sig av är däremot inte lagstiftat vilket lett till att många långivare valt att använda sig av alternativa kreditupplysningsbolag till UC, bl.a. Decidas Info AB.

Endast en aktör som använder Decidas (uppdatering)

I dagsläget finns det en långivare som använder sig av Decidas Kreditupplysning, Minifinans, men vi tror att fler aktörer kommer undersöka chansen att få en mer skräddarsydd kreditprövning så vi räknar med att fylla på denna lista allt eftersom nya smslån, privatlån samlingslån lanseras på finansmarknaden 2020.

Filtrera lån

0 kr 0 kr

Inga lån matchade dina kriterier

Testa att filtrera igen med andra kriterier, eller prova att öka/sänka lånebeloppet.