Lån med Decidas kreditupplysning

Decidas är ytterligare ett marknadsledande kreditupplysningsbolag, utöver etablerade Creditsafe och Bisnode Kredit med över 25 års branscherfarenhet. Decidas Kreditupplysning Info AB startade som ett indrivningsföretag, men har nu utvecklat sina kreditprodukter och ger nu ut information till näringsidkare med specifika önskemål kring kreditpolicyn, för att snabbare kunna ta ett välgrundat beslut.

20/10-2018: Idag kommer alla lån med Decidas att omarbetas. Vi håller er uppdaterade.

Decidas Info AB är ett modernt kreditutgivningsbolag som specialiserat sig på en extra mild kreditupplysning för minimal belastning på kreditregistret hos Upplysningscentralen (UC). Genom att ge långivaren skräddarsydda lösningar så kan låneaktören exempelvis enbart begära en kontroll av att angivet personnummer, namn och adress matchar med folkbokföringen, och därmed ge långivaren underlaget de behöver utan att belasta kundens credit score ytterligare. Lånet syns därmed inte i UC:s register.

Aktuella kreditgivningsregler: Samtliga lån kräver någon form av kreditupplysning, vilket bolag man använder sig av är däremot inte lagstiftat vilket lett till att många långivare valt att använda sig av alternativa kreditupplysningsbolag till UC, bl.a. Decidas Info AB.

I dagsläget finns endast en (1) långivare som vänder sig till Decidas Kreditupplysning, Minifinans, men vi tror att fler aktörer kommer undersöka chansen att få en mer skräddarsydd kreditprövning, så vi räknar med att fylla på denna lista allt eftersom nya små lån, privatlån samt samlingslån lanseras på den stora finansmarknaden 2019.

Filtrera lån

0 kr 0 kr

Inga lån matchade dina kriterier

Testa att filtrera igen med andra kriterier, eller prova att öka/sänka lånebeloppet.