Cashloans logo

Lån med Decidas Info AB

Decidas är ett marknadsledande kreditupplysningsbolag med över 25 års branscherfarenhet och är ett alternativ till UC. Decidas Kreditupplysning Info AB startade som ett indrivningsföretag men har nu utvecklat sina kreditprodukter och ger nu ut information till näringsidkare med specifika önskemål kring kreditpolicyn för att de snabbare kunna ta ett välgrundat beslut. Decidas fungerar på precis samma sätt som Creditsafe, Safenode och Bisnode.

Ett kreditupplysningsbolag specialiserad på mildare kreditupplysningar

Decidas Info AB är ett modernt kreditutgivningsbolag som specialiserat sig på milda kreditupplysningar för minimal belastning på UC-kreditregistret. Genom att ge långivaren skräddarsydda lösningar så kan låneaktören exempelvis enbart begära en kontroll av att angivet personnummer, att namn och adress matchar med folkbokföringen m.m. och därmed ge långivaren underlaget de behöver utan att belasta kundens UC-score. Lånet syns därmed inte i UC:s register.

Aktuella kreditgivningsregler:

Samtliga lån kräver någon form av kreditupplysning, men vilket bolag man använder sig av är däremot inte lagstiftat och är anledningen till att en del långivare valt att använda sig av alternativa kreditupplysningsbolag till UC, som Decidas.

Filtrera lån

0 kr 0 kr

Inga lån matchade dina kriterier

Testa att filtrera igen med andra kriterier, eller prova att öka/sänka lånebeloppet.