Låna pengar hos snabbfinans

Läs mer / Låna nu

Snabbfinans: Snabblån utan UC kontroll, utbetalning direkt

Snabbfinans är en välkänd långivare där man direkt på webbplatsen kan låna upp till 25.000:- som ny kund, eller 40.000:- som återkommande kund utan UC kontroll, utan säkerhet och utan krångel med extra snabb utbetalning direkt till kontot efter en godkänd ansökan (läs mer nedan). Snabbfinans finns där när det krisar och är rätt val för dig som söker ett enkelt snabblån utan krångliga villkor eller skyhöga räntor och avgifter.

Passar Snabbfinans dig? Snabbfinans är för dig som vill ha ett lån:

 • Alla nya kunder kan låna upp till 25.000:- utan UC
 • Tidigare kunder lånar upp till 40.000:- (du kan ha fler pågående lån samtidigt)
 • Snabbfinans använder inte UC, Bisnode används istället
 • Som är enkelt, utan säkerhet
 • Direktutbetalning till Swedbank, Handelsbanken och SEB direkt även helger, sena kvällar och röda dagar

Pengarna på kontot direkt efter godkänd ansökan

Snabbfinans har 2 olika typer av lån; snabblån (smslån) och avbetalningslån; de är mest kända för sina fördelaktiga snabblån, som låter dig låna från 1.000:- snabbt och enkelt helt kostnadsfritt, ända upp till 25.000:- som ny kund, och har du SEB, Swedbank och Handelsbanken så får du pengarna direkt till ditt konto några minuter efter ett godkänt lån. Har du en annan bank och får lånet godkänt innan 13:30 så kommer pengarna samma dag, annars tar det en bankdag och pengarna kommer dagen efter.

Snabbfinans smslån ska återbetalas inom 180 dagar, medan ett avbetalningslån kan återbetalas i 1 år (365 dagar). Låneansökan är gratis och du får besked inom 1 minut direkt på skärmen eller vis sms!

Tar du ett avbetalningslån, eller så kallat annuitetslån så kan du låna upp till 40.000:-, och gäller främst för återkommande kunder eller kunder som tagit ett lån minst en gång tidigare. Samtliga lån är utan säkerhet och utan UC kontroll, de använder Bisnode istället.

Beräkna totalkostnaden direkt i Lånekalkylatorn

Du kan enkelt beräkna räntan och kostnaden för lånet i deras populära Lånekalkylator för snabblån. Du matar bara in alla uppgifter så som lånebelopp och återbetalningstid och så får du reda på totalkostnaden, ränta och effektiv ränta, och kan antingen avstå eller klicka på ”Ansök nu” för att se om du får lånet godkänt eller inte. Svaret kommer direkt på skärmen och utbetalningen sker automatiskt i bakgrunden. Har du SEB så hinner oftast pengarna komma innan du hunnit hämta bankdosan, slagit in alla uppgifter och klickat ”Logga in”.

Notera att du sedan 1/5 även kan ha fler lån samtidigt hos Mobillån, Säkerfinans, Snabbfinans och Tryggkredit som alla ingår i samma koncern. Du kan även ha fler pågående lån och krediter samtidigt.

Grundkrav och villkor; för att ta ett lån hos Snabbfinans så behöver du:

 • Vara minst 20 år
 • Vara folkbokförd i Sverige i minst 3 år
 • Vara fri från betalningsanmärkningar
 • Ha en inkomst på 150.000:- per år
 • Inte ha några andra pågående lån
 • Inte ha några skulder hos Kronofogden eller pågående ärenden

Öppettider för kundservice: Mån-Fre 8.00-18.00 och de kan kontaktas med epost, brev eller telefon. Utbetalningar utförs alla vardagar samt helger och kommer samma minut lånet godkänts om du har SEB bank, Swedbank eller Handelsbanken.

Vårt slutgiltiga betyg efter recensionen av Snabbfinans blir:

Snabbfinans långivare:
Betyg 4.8


Läs mer / Låna nu

Nya kunder kan låna 25000:- utan UC

Återkommande kunder kan låna 40.000:-

Utbetalning snabbt till kontot, även helger

Gratis att göra en ansökan online

Snabbfinans

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Snabbfinans idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

Låna pengar hos Snabbfinans
Ränta: ~316%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Nej
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.