Cashloans logo

Låna pengar med Zimpler

Zimpler är ett nytt sätt att få sitt lån utbetalt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Detta innefattar röda dagar, helgdagar och alla andra dagar på året. Zimplers teknik gör att det inte krävs någon manuell handläggning, utan allt styrs automatiskt via mobilen där Zimpler agerar mellanhand mellan dig och långivaren. Detta kräver att långivaren samarbetar med Zimpler, och att låntagaren har ett konto hos dem.

I skrivande stund finns det ett (1) snabblån anslutet till Zimpler, men i och med att fler långivare går över till dem så kommer listan fyllas på allt eftersom.

Som vanligt behöver man först man genomgå en kreditprövning via UC, Bisnode eller Creditsafe hos långivaren. Om man blir godkänd för lånet så är nesta steg att skaffa ett konto hos Zimpler (om man inte redan har det sedan tidigare). Se instruktionsvideo för Zimpler eller steg för steg-guide nedan.

Så gör du uttag med Zimpler

1. Skapa ett konto hos Zimpler. Verifiera ditt mobilnummer och lägg till ditt personliga bankkonto med BankID
2. Skriv in ditt mobilnummer, en kod skickas till dig
3. Skriv in koden i nästa ruta (skickas via SMS)
4. En lista med alla dina anslutna bankkonton visas. Ta det konto du vill få pengarna överförda till
5. Klart - inom 2 minuter har du pengarna tillgodo, dygnet runt, 365 dagar om året

Information om fintechföretaget Zimpler

Zimpler är det senaste sättet att göra betalningar och ta emot pengar på och har sedan starten haft visionen att bli det svenska folkets mobila plånbok. I skrivande stund finns det en mängd e-handlare och företag anslutna till dem, bl.a. Twitch, Bambora etc, och fler är på gång inom lånebranschen. Läs mer om Zimpler här och/eller skaffa ett konto (länken öppnas i ny flik).

Sammanfattning för den här kategorin

Filtrera lån

2,000 kr 20,000 kr
Öppet nu Högkostnadskredit
Lumify (logo).
Ränta*:39.5%
Uppl.avgift:395 kr
Lägsta lånebelopp:2,000 kr
Högsta lånebelopp:20,000 kr
Min-/max låneperiod:1 mån - 1 år
Åldersgräns:18 år
Trustpilot Trustpilot: Saknar betyg
Direktutbetalning: Ja
Betalningsanm. Ok:Nej
Utan UC: Ja, Creditsafe
Räkneexempel: Kredit på 5 000 kr till 39,5% nominell årsränta i 6 mån., 6 avbetalningar om 1212,76 kr och 595 kr i startavg. + 60 kr i aviavgift ger en eff. ränta på 114,01%. Tot. att återbetala 7 276,58 kr.
Låna nu Recension