Låna pengar hos expresskredit

Läs mer / Låna nu

Expresskredit: Enkla snabb- och smslån upp till 12.000:- utan UC

Expresskredit är för dig som söker ett enkelt och tydligt snabblån (även kallat smslån) på flexibla belopp från 500 kr ända upp till 12000 kr och med tydliga räntor och kostnader. Lånet delbetalas via tre (3) olika fakturor som trillar in via brev till din bokföringsadress en gång i månaden och kan oftast förlängas. Kanske behöver en akut räkning betalas, eller har tvättmaskinen gått sönder utan förvarning – då kan ett snabblån från Expresskredit vara den bästa lösningen. De gör heller ingen UC upplysning – du kan alltså ha betalningsanmärkningar sedan tidigare och kan ändå få lånet godkänt – och det bästa av allt – det syns inte i kredithistoriken.

Tidsbegränsad rabatt: Ansök om ett lån nu och få 5% rabatt på hela lånet. Gäller för alla kunder.

Passar Expresskredit dig? Expresskredit är för dig som vill ha ett sms- och snabblån:

 • I 30, 60 eller 90 dagar med stor chans till förlängning om det skulle krisa
 • Med snabb utbetalning (direkt efter godkänd ansökan)
 • Med en rimlig ränta
 • Utan UC upplysning och utan säkerhet
 • Trots en eller flera betalningsanmärkning(ar)

Eftersom Expresskredit är flexibla och om du av någon anledning inte skulle kunna betala lånet på förfallodagen så kan du alltid kostnadsfritt förlänga ditt lån med 8, 15 eller 30 dagar. Du kontaktar bara kundservice via kontaktformuläret här och berättar om din situation så återkommer dom med ett nytt datum. Enkelt.

Pengarna på kontot samma minut som lånet godkänts

Expresskredit är en av dom snabbaste långivarna på marknaden idag; förutom att du får besked på skärmen 15 minuter efter att du utfört ansökan via deras hemsida, så får du också pengarna på kontot redan samma minut om du har bankerna Nordea eller Handelsbanken. Har du en annan bank och ansöker innan 13.00 så får du pengarna samma dag fast senare på kvällen, och ansöker du utanför kundservice öppettider så har du pengarna nästkommande bankdag. Kundservice är öppen vardagar mellan 8:00 och 18:00.

Grundkrav och villkor; för att kunna låna hos Expresskredit så behöver du:

 • Vara minst 18 år
 • Ha en deklarerad inkomst på 50.000kr/per år vid lån upp till 2900kr, lån utöver det kräver en inkomst på minst 100.000kr/år
 • Inte ha några skulder eller betalningsföreläggande hos KFM

Kundservice finns där för dig helgfria vardagar och har öppet mellan 8:00 och 18:00. Kontakta dom enklast via mail, telefon, fax och brev. Alla kontaktuppgifter går att hitta på hemsidan. När vi på Cashloans testade att skicka ett mail till Expresskredit med några frågor angående deras låneformer så fick vi svar efter ungefär 8 timmar vilket är snabbare än 35% av alla långivare på denna sida.

Vårt slutgiltiga betyg efter recensionen av Expresskredit blir:

Expresskredit långivare:
Betyg 4.4


Läs mer / Låna nu

Flexibla lånebelopp och delbetalningar

Enkla smslån i 30, 60 eller 90 dagar

Gratis ansökan online och ingen UC

Snabbt svar - utbetalning redan samma dag

Expresskredit

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Expresskredit idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

Låna pengar hos Expresskredit
Ränta: ~348.5%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 12,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 90 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.