Låna 2000 kr direkt utan UC (med BankID)

Om du snabbt behöver låna 2000 kr så är ett smslån eller onlinekredit de bästa och snabbaste alternativen. Här listar vi alla långivare vi tror passar dig som är ute efter ett enkelt lån med besked och utbetalning samma dag till bl.a. Nordea, Swedbank, SEB, Danske Bank och Handelsbanken. De flesta lån är utan UC och går att få med flera betalningsanmärkningar. En del långivare kräver ingen deklarerad årsinkomst utan tar hänsyn till den nuvarande återbetalningsförmågan genom en individuell bedömning.

Kravet för att få besked direkt är att du har BankID aktiverat. Om du har samma bank som långivaren så kommer pengarna inom ett par minuter, men betalas oftast ut under kreditgivarens öppettider. Om aktören använder Trustly så överförs pengarna 24/7, bl.a. hos GF Money . Peka över -symbolen till höger om ' Direktutbetalning' för att se utbetalningsintervall.

I dagsläget finns endast två aktörer som alltid har en räntefri period på sina lån upp till 2000 kr, 30 dagar räntefritt hos Lumify och 14 dagar hos Loanstep . De populäraste och snabbaste kreditbolagen är Ferratum , Säkerfinans tillsammans med Monetti enligt vår statistik.

Filtrera efter andra lånebelopp: Låna 1.000:- / 3.000:- / 4.000:- / 5.000:- / 6.000:-

Sammanfattning för den här kategorin

Filtrera lån

1,000 kr 1,000,000 kr

Inga lån matchade dina kriterier

Testa att filtrera igen med andra kriterier, eller prova att öka/sänka lånebeloppet.