Lånebesked direkt med BankID e-legitimation (mail & sms)

När man ansöker om ett lån så är det meningen att det ska gå snabbt och helst inte ta mer än 1 minut från signerad ansökan till godkännande för utbetalning. Cashloans listar därför alla svenska kreditbolag som ger direkta lånebesked på skärmen via bankID genom mobilen (SMS), notifikation eller mail så man omgående får svar.

De flesta långivare har också extra snabb utbetalning redan samma dag/kväll samt helgutbetalning vilket innebär att pengarna landar på ditt bankkonto inom 0-5 minuter. De banker med flest anslutna långivare är Swedbank, SEB, Sparbanken, Handelsbanken, Nordea och Danske Bank vilket innebär omgående utbetalning direkt in på kontot. Har man någon annan bank så kommer pengarna första helgfria vardagen efter, men om långivaren använder Trustly så får du pengarna utbetalda 24/7, oavsett bank*.

*I samtliga tabeller har vi tagit med 'Direktutbetalning" för respektive långivare, peka över för exakta utbetalningsintervall (vardagar/helger) samt ansluta banker.

Ett akut behov av pengar kan likväl uppstå en sen lördagskväll kl. 23:00 som en tidig måndagsmorgon. Fler och fler kunder söker lån med helgutbetalning även röda dagar/högtider, därför har vi samlat alla smslån och kontokrediter med helgutbetalning här.

Smslån (44 st.) Lån direkt

Låna pengar utan UC trots betalningsanmärkning(ar)

Oavsett om man är ute efter ett mindre lån utan UC för att slippa den specifika kreditupplysningen eller om dragit på sig flera betalningsanmärkningar och många förfrågningar genom åren som sänkt chanserna att få ett lån, så listar vi här flera olika alternativ med låg ränta och varierande villkor som ändå kan bistå med pengarna du behöver.

Cashloans.nu har fokuserat på att ingå samarbete med Sveriges bästa långivare och låneförmedlare som inte tar sin kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC), utan istället använder godkända alternativa kreditupplysningsbolag som Bisnode Kredit, Creditsafe och Decidas.

Lån med betalningsanmärkning Lån utan UC (35 st.)

En medsökande ökar dina chanser att få bättre lånevillkor

Genom att ansöka om ett lån tillsammans med en medsökande så finns det stor chans till såväl lägre ränta som bättre lånevillkor, bl.a. högre godkänt lånebelopp. De flesta låneförmedlare rekommenderar att man ansöker med en borgensman i ryggen, främst om det gäller större lån som kontantinsatslån eller billån. En medsökande kan vara en vän, släkting, make/maka eller en förälder.

Låna med låg kreditvärdighet, som ingen deklarerad inkomst - går det?

Ibland behöver man låna pengar trots att man saknar fast anställning, inkomst eller deklarerade inkomstår, men här är utbudet av långivare mycket färre än för andra lån med tydliga inkomstkrav. Men, förr eller senare kanske man hamnar i en situation där en liten mängd pengar behövs på en gång, och därför listar vi här även alla relevanta långivare som passar dig med låg kreditvärdighet. Några få aktörer kan dessutom ge lån till studenter och långtidsarbetslösa***, bl.a. ViaConto via Instantorinloggning.

Studentlån

Fler alternativa inkomstformer som kan accepteras

En del långivare kan acceptera*** flera olika inkomstkällor som kapitalinkomster från sparande, pension, arbetslöshetsersättning, bidrag som aktivitetsersättning, föräldrapenning, bidragsdelen från CSN och deltidsanställning. Socialbidrag och CSN-lån räknas i regel aldrig som godtagbar inkomst, om inte långivaren gör undantag för den specifika inkomstformen tillsammans med individuell bedömning. Profilkredit är en aktör som kan acceptera socialbidrag som inkomst.

Tänk på detta vid låg kreditvärdighet

Det man behöver tänka på att ha alla inkomstbevis redo via lönespecifikation/Instantor®, vara beredd på en högre ränta samt ha telefonen nära för att kunna besvara ytterligare frågor som långivaren kan behöva för att ta ett välgrundat beslut.

Sammanfattning för den här kategorin

Filtrera lån

1,000 kr 1,000,000 kr

Inga lån matchade dina kriterier

Testa att filtrera igen med andra kriterier, eller prova att öka/sänka lånebeloppet.