Låna pengar hos meddelandelan

Läs mer / Låna nu

Meddelandelån: Säkra SMS lån utan UC och säkerhet

Meddelandelån i Sverige har smslån och andra typer av lån till låntagare som uppnått 20 års ålder och går igenom den sedvänliga kreditkontrollen hos CreditSafe (inte UC). Meddelandelån Sverige är en del av C Finance AB som har lång erfarenhet av konsumentkrediter i de nordiska länderna. Meddelandellån har varit på svenska marknaden för korta konsumentkrediter sedan 2006 och gett ut tiotusentals smslån. Hos Meddelandelån får kunden besked direkt och utbetalning samma dag som lånet blir godkänt. Utbetalningar sker mellan mån – fre 08.00 – 21.00, lördag 10.00 – 17.00 och söndagar mellan 13.00 – 16.00.

Passar Meddelandelån dig? Meddelandelån är för dig som vill ha ett smslån:
Trots en eller flera betalningsanmärkningar
I upp till 90 dagar utan startavgift
Med extra snabb utbetalning – nu även på helger
Förläng lånet i upp till 120 dagar (4 månader) oavsett lånesumma

Förläng lånet eller betala tillbaka snabbt och slipp räntan helt

Meddelandelån har lån på mellan 500 kr – 10 000 kr med betalningstider på 15, 30, 62 och ända upp till 90 dagar vilket kan förlängas till upp 120 dagar. Du kan enkelt ta ett lån trots betalningsanmärkning, utan en kreditupplysning hos UC, men maximalt 6 anmärkningar annars kan lånet avslås. Meddelandelån gör heller ingen UC upplysning utan använder sig av andra upplysningsföretag för att genomföra kontrollen. Du kan sedan låna upp till 10000 kronor utan säkerhet på dina villkor, utan startavgift beroende på hur mycket pengar du lånar. Betala tillbaka i förskott och slipp månadsräntan.

Varför ta ett lån via Meddelandelån?

Pålitlighet och lång erfarenhet inom SMS lånebranschen sedan 2006. Kundservice finns där för dig varenda dag i veckan, från måndag till söndag och utbetalningar utförs under öppettiderna. Direkt utbetalning samma dag, direkt efter godkänt lån, till Nordea och Handelsbanken. Har du någon av dessa banker så kommer pengarna direkt på kontot. Du kan återbetala i 90 dagar, men även förlänga krediten om det skulle behövas med upp till 30 dagar. Med tydliga prisuppgifter på hemsidan vet du exakt vad lånet kommer kosta och behöver inte vara rädd för dolda avgifter.

Grundkrav och villkor; för att kunna ta ett lån hos Meddelandelån så behöver du:
Vara minst 20 år
Du ska vara bosatt och arbeta i Sverige
Du kan få lån trots betalningsanmärkning, Meddelandelån använder CreditSafe
Förläng lånet med 30 dagar helt kostnadsfritt

Med 96,2% glada, återkommande kunder kan vi på Cashloans.nu också rekommenderas dessa när du ska ta ett snabbt SMS lån utan säkerhet, utan UC och utan dolda avgifter. Kundservice är tillgänglig under veckans alla dagar, Utbetalningar sker mellan måndag – fredag 08.00 – 21.00, lördag 10.00 – 17.00 och söndag mellan 13.00 – 16.00. Utbetalningar utförs på såväl helger som vardagar, perfekt om du behöver ett helglån.

Vårt slutgiltiga betyg efter recensionen av Meddelandelån blir:

Medddelandelån långivare:
Betyg 4.8


Läs mer / Låna nu

Prisbelönad support året om + lån utan UC

Alltid 100% avgiftsfritt att ansöka om lån

Få lånebesked och utbetalning samma dag

Förläng ditt smslån med 30 dgr gratis

Meddelandelån

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Meddelandelån idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

Låna pengar hos Meddelandelån
Ränta: ~315%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 10,000:-
Tillåten låneperiod: 15 dagar - 90 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.