Cashloans logo

Om oss, nyheter och FAQ

Cashloans.nu har allt du behöver veta om konsumentkrediter. Här listar vi Sveriges bästa och mest betrodda långivare, låneförmedlare och mindre banker som specialiserat sig på blancolån utan säkerhet upp till 600.000 kr, snabblån, lån utan UC, kontokrediter, svenska företagslån, bolån/topplån och kontantinsatslån, samlingslån/saneringslån och mycket mer. Samtliga kreditgivare använder BankID för att snabbt få besked direkt.

Redaktionen på Cashloans.nu har läst på om alla olika låneformer och tagit reda på vilka villkor och räntor de olika långivarna verkligen har. Du hittar dessutom dagsaktuella räntor, uppläggningsavgifter och andra kostnader som oftast står i det finstilta och kan vara svåra att hitta.

Bild på SKEF (logo). Runt 85% av alla långivare på Cashloans.nu är medlemmar i S.K.E.F , Svenska Konsumentkreditföretagen.

Bild på Finansinspektionens logotyp. Samtliga kredit-/lånebolag samt banker på Cashloans.nu står under tillsyn av Finansinspektionen vilket är en svensk myndighet som reglerar lånebranschen och ser till att oseriösa aktörer stängs ner eller aldrig etablerar sig.

Egenutvecklad lånegenerator

Med vår unika filtreringsfunktion överst hittar du snabbt det lån som passar dig bäst, och kan sedan i lugn och ro läsa igenom alla recensioner eller ansöka om lån genom att klicka på Låna nu .

Vad gör Cashloans.nu?

Cashloans.nu är ingen långivare eller låneförmedlare i sig utan en webbplats som rekommenderar olika långivare baserat på en rad olika faktorer. Observera att vi alltid tar bort de kreditbolag som fått för många negativa omdömen. Cashloans.nu har sen starten 2016 haft över 400 000 besökare, och antalet bara ökar – vi hoppas att vi blir ditt förstahandsalternativ också när du ska hitta rätt bland marknadens alla långivare.

Skribenter med personlig erfarenhet

Med personlig erfarenhet av lån (inte bara genom att ha ansökt om kreditkort, studentlån och refinansieringslån i våra liv), tillsammans med daglig research kring de vanligaste låneprodukterna idag och ett genuint intresse för pengar så har vårt team lyckats bygga upp en stor kunskapsdatabas som idag, några år senare, stavas Cashloans.nu.

Några källor som vi oftast återkommer till och hämtar aktuell information ifrån är bl.a. Finansinspektionen, S.K.E.F., Regeringens hemsida, Avanza, Konsumentverket samt andra statliga förvaltningsmyndigheter.

Med passionen i högsta hugg, ett stort intresse av hur den vardagliga ekonomin påverkar oss och en mängd fritid så kan vi förse er besökare med den information vi tror att ni behöver för att kunna ta ett bra beslut.

Faktakoll och förstahandsinformation av konsumentlån

Cashloans.nu strävar alltid efter att uppdatera med dagsaktuell information, men observera att det är villkoren på långivarens webbplats som gäller vid lånetillfället. Cashloans.nu tar inget ansvar för skillnader mellan angivna räntesatser och den slutliga räntan/villkor hos aktören. Se alltid representativt exempel innan du ansöker.

Redaktionen på Cashloans.nu får förstahandsinformation från alla långivare för att kunna presentera korrekt fakta som stämmer överens med dagsaktuell information.

Sponsring av våra fyrfotade vänner<3

Tack vare er besökare, så har vi på Cashloans kunnat donera en mängd tid, pengar, mat ch kärlek till flera hund-, häst- och katthem runt om Malta & andra länder, inklusive Humane Society International, BARCS Animal Shelter och Four Paws

Vi på Cashloans anser att våra fyrfotade vänner därute är det viktigaste och bästa vi har och nu när klimatet förändras så behöver vi göra mer än någonsin. Vill du också bidra? Läs mer och donera direkt här:

Humane Society International: http://hsi.org/ .
Four Paws: http://www.four-paws.org.uk/

En promenad om dagen till Duck Village (Gzira, Malta)

Hit promenerar vi dagligen och ger ankorna, kaninerna, svanarna, hamstrarna en stor dos med färsk sallad, nyplockade morötter, gurkor, tomater, färskt vatten och annat vi vet att dom älskar. De hemlösa katterna glöms inte bort och får såklart lite finare kattmat, ibland med något extra gott som blötfoder eller kattgodis.

Besök Duck Village på Facebook

Kommande investeringar: The Ocean Cleanup

Vi som står bakom Cashloans tycker inte om när människor smutsar ner vår natur. Vi känner ingen flygskam – istället känner vi skräp- och plastskam utöver vår överkonsumptionskam och har därför beslutat att när vi kommit upp i ett rimligt belopp som faktiskt gör skillnad så kommer vi donera allt till The Ocean Cleanup.

Läs mer om The Ocean Cleanup: https://www.theoceancleanup.com/

18/2 – Den första stora summan donerades av Young Media LTD som vi vet kommer göra skillnad.

Låna smart: Stoppa den skenande hästen

Hästen är den som har tagit ett lån utan att ha rätt förutsättningar. Kreditgivaren har alltså inte utfört den kreditupplysning som man måste ta enligt kreditupplysningslagen . Lånet kan visa sig vara ogiltigt. Datainspektionen reglerar lagar och stoppar oseriösa kreditföretag på marknaden som inte utför korrekta kreditprövningar.

Cashloans.nu listar endast seriösa och betrodda långivare

Cashloans listar endast seriösa långivare som använder sig av betrodda kreditupplysningsföretag. Redaktionen vill också upplysa om att man aldrig ska ta ett lån som man vet att man inte kommer kunna betala tillbaka eller kan komma att få ytterligare ekonomiska problem för.

Rådgivning för en långsiktigt hållbar privatekonomi

Ute efter ekonomitips om hur du kan få lönen att räcka längre, eller rådgivning kring hur du optimerar planeringen av din ekonomi och sparande? Se gärna vår stora guide med smarta spar- och budgettips, skriven av vår kunniga skribent med lång erfarenhet inom kreditkorts- och sparbranschen.