Låna pengar hos creditstar

Läs mer / Låna nu

Creditstar: Enkla lån utan UC trots betalningsanmärkning

Creditstar fokuserar på flexibla och lättförståeliga korttidslån med rättvisa villkor som passar de flesta; du kan låna från 500:- ända upp till 5000:- som ny kund, och återkommande kunder kan låna upp till 20000:- snabbt och säkert och med en utbetalning på under 15 minuter på vardagar. Creditstar använder sig av ett automatiserat system för att se om man är tillräckligt kreditvärdig för att gå ett godkänt lån, men kraven är inte höga.

Passar Creditstar dig? Creditstar är för dig som vill ha ett lån:

 • Utan UC kontroll, Creditstar använder Bisnode
 • Trots betalningsanmärkning(ar) eller skulder hos KFM / inkasso
 • I 5 till 90 dagar utan säkerhet
 • Med extra snabb utbetalning inom 15 minuter till alla storbanker, pengarna har du på kontot samma dag
 • Med stor sannolikhet att få lån, 9/10 blir godkända

Lån utan fast inkomst och betalningsanmärkningar: Du behöver ha en fast inkomst, ha ett svenskt personnummer, svensk bank samt svenskt personnummer (vara skriven i Sverige) – och om du klarar dessa krav så kommer du säkerligen få låna pengar.

Hos Creditstar är det OK att ha en eller flera betalningsanmärkning(ar), skuld hos KFM eller inkasso och de gör inte ens en kreditupplysning hos UC, utan använder sig av Bisnode istället. Perfekt när du vill bevara din UC Score för större lån i framtiden, exempelvis låna pengar till en bil, kontantinsats eller annat, eller har en dålig kreditvärdighet men ändå behöver låna pengar snabbt.

Hos Creditstar kan du förlänga lånet kostnadsfritt

Du kan även förlänga ett lån hos Credistar i 5-30 dagar genom att enkelt logga in på webbplatsen och under ”Mina aktiviteter” ange din nya låneperiod. Detta gäller för alla typer av lån (smslån, snabblån och korttidslån) oavsett om du tar det i 5 dagar eller 90 dagar. Creditstar känner igen dina tidigare uppgifter och 98% av deras kunder får lånet förlängt direkt. Perfekt om det krisar i slutet av låneperioden.

Notera att Creditstar har en ganska hög ränta, men detta eftersom de tar en högre risk eftersom de även accepterar människor som tidigare haft eller har skulder/utmätning hos Kronofogden. Räntan startar från 252% men det finns andra kreditgivare med mer än dubbelt så hög effektiv ränta. Redaktionen på Cashloans anser ändå att Creditstar är ett riktigt bra alternativ för dig som vill ta ett lån upp till 20.000:- trots skuld, utan UC och trots bet. anmärkningar. Creditstar har heller ingen uppläggningsavgift.

Alla ansökningar och förlängningar handläggs under Creditstars kundservice öppettider som är måndag till fredag, 08.00 – 17.00, men ansökan ifråga kan utföras 7 dagar i veckan, dygnet runt gratis.

Grundkrav och villkor; för att få låna pengar hos Creditstar så behöver du:

 • Har en regelbunden inkomst (inget minimikrav finns specificerat)
 • Vara minst 18 år
 • Ha ett svenskt bankkonto och vara bokförd i Sverige
 • Ha ett svenskt mobilnummer

Efter recensionen av Creditstar som långivare får de betyget:

Creditstar långivare:
Betyg 4.6


Läs mer / Låna nu

Smidiga korttidslån från 500:- till 20000:-

Återbetalning på upp till 5 - 90 dagar

Bra support och snabb återkoppling

Ansök online på 1 min, svar & utbetalning direkt

Creditstar

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Creditstar idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

LÅN TROTS SKULD
Låna pengar hos Creditstar
Ränta: ~252%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 5 dagar - 90 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.