Låna pengar hos everydayplus

Läs mer / Låna nu

EverydayPlus: Låna upp till 15000:- utan UC direkt via sms

Everyday+ är en välkänd långivare med fokus på SMSlån, snabblån, mikrolån och kontokredit som man enkelt kan ansöka till på nätet eller via sms på mobilen. Lånet kan också ses som en kredit – man anger lånebeloppet (mellan 3000kr upp till 15000kr) och sen kan man ta ut pengarna när man vill smidigt via appen, lägsta uttaget är 200kr. Efter att du ansökt får du beskedet direkt via sms, epost eller direkt i appen och pengarna finns på kreditkontot efter 15 minuter. EverydayPlus gör heller ingen UC kontroll (man använder sig av Bisnode istället) och lånet är helt utan säkerhet – du kan alltså låna till precis vad du vill.

Passar EverydayPlus dig? EverydayPlus är för dig som vill ha ett lån:

 • Utan säkerhet
 • Med snabb utbetalning (inom 15 minuter om du har Nordea, även helgutbetalning)
 • Utan UC kontroll eller upplysning – Everyday+ använder Bisnode
 • Som är mer som en kredit – låna upp till 15000:-, återbetala – låna om samma summa igen

Räntan är väldigt rimlig och är till och med gratis under en period – först under en 10 dagars period så ligger räntan på 15%, och därefter blir lånet räntefritt. Efter den andra 30-dagars låneperioden så blir räntan 5%, och sedan delbetalar du minst 1/5 av det totala beloppet varenda månad.

Pengarna på kontot inom 15 minuter efter ansökan

Har du Nordea så har du den valda krediten du vill ta ut 15 minuter senare på kontot under kundservicens öppettider. Har du en annan bank och gör ett uttag innan 13.30 så har du pengarna samma dag innan 18.00. Utförs uttaget efter 13.30 med en annan bank än Nordea så har du pengarna på morgonen dagen efter. Du kan också förlänga din kredit, dock med en förseningsavgift om du inte skulle betala en femtedel av totalbeloppet nästkommande månad. Förseningsavgiften ligger på 135:-, men det är ändå inte så farligt om det av någon anledning skulle krisa i slutet av månaden.

Grundkrav och villkor; för att kunna låna hos EverydayPlus så behöver du:

 • Vara minst 20 år
 • Vara bokförd och skriven i Sverige
 • Ha en deklarerad inkomst på minst 120.000kr / år
 • Inte ha en betalningsanmärkning och en ordnad ekonomi

Kundservice är öppen alla vardagar mellan 07:00 – 21:00 när ansökningar också behandlas och betalas ut. Har du Nordea så kommer pengarna så sent som 21:15 på vardagar. Du kan ringa om du har frågor eller skicka epost, eller ladda ner deras app och ansöka direkt via mobilen. Smidigt.

Vårt slutgiltiga betyg efter recensionen av EverydayPlus blir:

EverydayPlus långivare:
Betyg 4.5


Läs mer / Låna nu

Ingen UC-kontroll vid ansökan online

Fungerar som ett kreditkort i din mobil

Överföring av hela krediten samma dag

Helt gratis låneansökan utan avgifter

Everyday+

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Everyday+ idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

LÅNA UTAN UC
Låna pengar hos Everyday+
Ränta: ~5%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 3,000:-
Högsta lånebelopp: 15,000:-
Tillåten låneperiod: 45 dagar - 150 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Nej
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.