Låna pengar hos sakerfinans

Läs mer / Låna nu

Säkerfinans: Snabba smslån upp till 40.000 kr utan UC

Säkerfinans är långivaren för dig som söker trygga och enkla smslån upp till 40000:- med snabb utbetalning direkt in på kontot (även helger), utan att behöva göra en UC upplysning (istället använder man Bisnode). Nya kunder kan låna upp till 25000 kr utan säkerhet direkt på hemsidan eller via mobilen, medan återkommande kunder som har högsta kreditvärdighet lånar 40000 kr (alltid med gratis uppläggningsuppgift, inga andra kostnader utöver räntan tillkommer).

Löptiden varier från 60 dagar upp till 1 år (369 dagar) och är alltid utan säkerhet vilket betyder att du inte behöver uppge anledningen till varför du till låna pengar eller vad du tänkt göra med dom.

Passar Säkerfinans dig? Säkerfinans är för dig som vill ha ett lån:

 • I 60 dagar (2 månader), som mest 1 år (365 dagar)
 • Utan säkerhet
 • Med extra snabb utbetalning även helger, högtider och röda dagar
 • Med stor chans att få lånet godkänt (8 av 10 får lån, baserat på vår statistik)
 • Utan UC kontroll, Bisnode används istället för att göra kreditupplysning
 • Direkt- och helgutbetalning till Swedbank, Handelsbanken och SEB

Uppdatering hos SäkerFinans – Nu kan du sedan 1/5 även kan ha fler lån samtidigt hos Mobillån, Säkerfinans, Snabbfinans och Tryggkredit som alla ingår i samma koncern. Du kan även ha fler pågående lån och krediter samtidigt.

Återkommande kunder kan låna ännu mer, med längre löptid

När du lånar hos Säkerfinans för första gången så kan du som mest få ett lån på SEK 1 000 – 20 000 under 30 – 180 dagar. Men, om du sköter din återbetalning utan konstigheter så kan du nästa gången du ansöker få låna upp till 40000kr i upp till 1 år. Ingen ny kreditkontroll görs i detta fall, och har du SEB, Swedbank eller Handelsbanken så har du pengarna på kontot ungefär en timme efter ansökan. Svaret på om du kan låna pengar hos Säkerfinans får du antingen via sms eller på mail, och är superenkelt att ansöka om på webbplatsen.

Har du någon annan bank än SEB så tar det upp till 24 timmar att få pengarna utbetalade till kontot, men ansöker du om lånet innan 11.00 på vardagar eller när kundservice är öppen så har du oftast pengarna innan 18.00. Perfekt när du vill ha besked direkt och blixtsnabb utbetalning.

Grundkrav och villkor; för att kunna låna hos Säkerfinans så behöver du:

 • Vara minst 20 år eller äldre
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Ha en deklarerad inkomst (150000:- per år)
 • Ha ett svenskt mobilabonnemang (för verifiering med e-leg som Bank ID)
 • Inte ha några betalningsanmärkningar

Kundservice öppettider är måndag till fredag, mellan 8.00-18.00 och finns alltid där för att svara på dina frågor och funderingar. Nu har de även öppet på helgen (lördagar, söndag stängt) så du kan ansöka om lån och få det utbetalt samma dag. Du kan också skicka mail (svar kommer oftast inom någon timme) och du kan också ringa på 08-644 20 10 med svar direkt. När vi testade att maila SäkerFinans på [email protected] så fick vi svar efter två (2) timmar vilket är snabbare än 86% av samtliga långivare.

Efter recensionen av Säkerfinans så får de betyget:

Säkerfinans långivare:
Betyg 4.4


Läs mer / Låna nu

Utbetalning samma dag om du har SEB

Lån utan UC kontroll och utan säkerhet

Låna upp till 40000:- som återkommande kund

Enkelt att ansöka online - besked inom 1 timme

Säkerfinans

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Säkerfinans idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

UTAN UC KONTROLL
Låna pengar hos Säkerfinans
Ränta: ~227%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Nej
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.