Låna pengar hos vivus

Läs mer / Låna nu

Vivus: Snabblån upp till 20.000:- utan UC, även helger

Vivus är långivaren för dig som söker ett snabbt lån och konsumentkredit med extra snabb utbetalning även på helger (oftast 15 minuter efter godkänd ansökan). Låneansökan är helt kostnadsfri för personer som ansöker för första gången. Du kan ansöka om allt räntefritt och avgiftsfritt (om du betalar av lånet den första kreditperioden), alltid utan UC, trots betalningsanmärkning och/eller skuld hos Kronofogden.

Du har full kontroll över lånet och återbetalar enligt den överenskomna avbetalningsplanen som du får direkt på skärmen när du anger hur länge samt hur mycket du vill låna i Vivus lånekalkylator.

Passar Vivus dig? Vivus är för dig som vill ha ett lån:

 • Utbetalning även helger – 15 min efter godkänd ansökan
 • Gratis lån utan ränta första gången man lånar
 • Förläng lånet enkelt utan att ens ta kontakt med Vivus
 • Trots betalningsanmärkning och/eller skuld hos KFM
 • Utan UC – Vivus använder Creditsafe för kreditupplysningar istället

Vivus långivare är helt enkelt för dig som vill ha full kontroll på ditt lån, du vill ha en extra snabbt utbetalning direkt in på kontot och därefter en snabb återbetalning. De satsar på en enkel lösning – du kan ansöka om ett snabblån från 7 dagar upp till 30 dagar. Vill du förlänga lånet vid förfallodatum så är det inga problem – delbetala lånet istället med summan ”lägst att betala” som du hittar på Min sida när du loggar in hos Vivus online.

Nya kunder lånar gratis – räntefria lån i 30 dagar hos Vivus

Alla nya kunder tar alltid det första lånet upp till 6000:- gratis, utan extra avgifter, inga uppläggningsavgifter, utan räntor – ingenting. Det enda Vivis kräver i gengäld är att du återbetalar lånet enligt överenskommen delbetalningsplan. Andra lånet kostar dock den vanliga fasta räntan som är från 15% och uppåt, men fortfarande tillkommer inga andra avgifter. Hos Vivus kan du också godkännas trots att du har betalningsanmärkningar, tidigare skulder hos Kronofogden samt söker en långivare som inte lämnar spår efter sig i kredithistoriken, Vivus skippar allt som har med UC (Upplysningscentralen) att göra och kollar med andra företag att du uppfyller de krav som ställs.

Utbetalning även helger 15 minuter efter godkänd ansökan

Vivus har också olika villkor beroende på din ålder – är du mellan 18 till 21 så kan du ansöka om en maxkredit på 4000:- första gången, är du 22 och uppåt så kan du ansöka om 6000:- första gången. Om du återbetalar pengarna inom löptiden så kan du låna ännu mer pengar nästa gång, upp till 20.000:-. Du kan såklart också återbetala lånet i förtid helt kostnadsfritt.

Grundkrav och villkor; för att få ett snabblån hos Vivus så behöver du:

 • Vara minst 18 år
 • Ha en inkomst från arbete, A-kassa eller pension
 • Ha ett svenskt personnummer
 • Inneha ett svensk mobilnummer och ett svenskt kontonummer

Hur snabbt kan Vivus betala ut mitt lån? Svar: Om du ansöker om lånet en helgfri vardag innan 13.00 så får du pengarna samma dag, oavsett vilken bank du har. Har du bankerna Nordea eller Handelsbanken så utbetalas beloppet samma dag, oavsett tidpunkt på dagen. Utbetalningar utförts när kundservicen är öppen och de har väldigt generösa öppettider: måndag till fredag mellan 8.00 – 21.00, lördag till söndag mellan 10.00 – 18.00. Detta innebär att de utför utbetalningar (om du har samma bank som dem) även helger.

Efter recensionen av Vivus så blir betyget:

Vivus långivare:
Betyg 4.8


Läs mer / Låna nu

Första lånet är räntefritt och avgiftsfritt

En av Europas ledande kreditgivare

Förläng lånet hur ofta du vill

Snabba lån med snabb utbetalning direkt

Vivus

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Vivus idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Onea
Ränta: ~150.5%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 30,000:-
Tillåten låneperiod: 90 dagar - 2 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.