Nya lån och nylanserade låneprodukter 2019

Uppdaterad lista (2019-11-10) med alla nya långivare 2019 och deras senaste smslån, kontokrediter och andra nylanserade låneprodukter (företagslån, privatlån, omstartslån och bolån) avsedda för den svenska marknaden. I skrivande stund finns det ganska många nya långivare, de två (2) senaste är Profilkredit som lanserades i april i år och Lumify med lanseringsdatumet 3/5-2019. Utöver dessa så har det även tillkommit nya samarbetspartners hos oss men som varit etablerade ett tag, bl.a. GF Money .

Många aktörer vet att kunderna vill ha en större valfrihet och har därför satsat på lån för att passa personer med betalningsanmärkningar eller som dras med låg kreditvärdighet som låg inkomst. Här förekommer även alla nya lån utan UC där kreditupplysningen utförs via Bisnode eller Creditsafe istället.

Här kommer vi endast lista nya, okända långivare som tillkommit den senaste tiden samt nya låneprodukter från övriga långivare allt eftersom de lanseras i Sverige. Här ser du direkt de senaste lånen för 2019 (+ sista kvartalet 2018) tillsammans med recensioner, villkor och annat relevant gällande lånet ifråga.

Sammanfattning för den här kategorin

Filtrera lån

1,000 kr 500,000 kr

Inga lån matchade dina kriterier

Testa att filtrera igen med andra kriterier, eller prova att öka/sänka lånebeloppet.

En del lån du ser här är högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning och ytterligare skuldsättning. För rådgivning och stöd så kan du vända dig till budget- och skuldrådgivningen (öppnas i ny flik) i din kommun.