Låna pengar hos mobillan

Läs mer / Låna nu

Mobillån: Snabba smslån upp till 40.000:- utan UC, svar direkt

Söker du ett extra snabbt smslån utan UC kontroll med utbetalning direkt så är Mobillån rätt långivare för dig. Med fokus på extra snabba besked och utbetalningar med lånebelopp på mellan 1000:-, upp till 25.000:- som ny kund (som mest 40.000:- för återkommande kunder) och direkt utbetalning efter godkännande till ditt bankkonto hos SEB, Swedbank och Handelsbanken, så kan du ha pengarna nästan direkt på kontot, även helger. Har du en annan bank så kommer pengarna till kontot dagen efter.

Passar Mobillån dig? Mobillån rekommenderas för dig som vill ha ett lån:

 • Med snabb utbetalning samma dag (även helgutbetalning inkl. röda dagar, sena kvällar och högtider)
 • Låna utan UC kontroll (Mobillån använder CreditSafe för kreditupplysningar istället)
 • Smslån utan säkerhet – gör vad du vill med pengarna
 • Trots en eller flera betalningsanmärkningar
 • Med en löptid på 2 månader, upp till 1 år
 • Direktutbetalning till bankerna Swedbank, Handelsbanken och SEB

Långivaren Mobillån har ett enda lån; smslån, som kan delbetalas från två (2) månader ända upp till 1 år (365 dagar). Den effektiva räntan (alltså den totala kostnaden) startar från 153% men desto högre lånebelopp och längre löptid du tar, desto lägre blir den effektiva räntan. Genomsnittet ligger på 210%. Mobillån har ingen startavgift/uppläggningsavgift och det är alltid helt gratis att ansöka om ett lån på deras webbplats. Du verifierar att du är du med Bank ID eller Mobilt Bank ID (skaffa det här).

Låna trots betalningsanmärkningar och låg kreditvärdighet

Mobillåns smslån tillåter betalningsanmärkningar, gör ingen UC kontroll (Mobillån tar en kreditupplysning hos Creditsafe) och är alltid utan säkerhet vilket innebär att du inte behöver informera Mobillån vad du tänker använda pengarna till – valet är ditt. Det enda de kräver är att man sköter sin återbetalning och betalar tillbaka enligt den överenskomna betalningsplanen.

Om du är ny kund så kan du låna upp till 25.000:- första gången, är du återkommande kund med högsta kreditscore så kan du ansöka om 40.000:-. Du kan ha fler pågående lån samtidigt hos alla Mobillåns brands (läs mer nedan). Notera att en ny kreditupplysning (hos Creditsafe) kan göras om det är ett nytt räkenskapsår, men om du ansöker inom 1 år från din senaste utbetalning så kommer ingen ny upplysning göras.

Nya regler hos Mobillån, nu kan du ha fler lån samtidigt

Notera att du sedan 1/5 även kan ha fler lån samtidigt hos Mobillån, Säkerfinans, Snabbfinans och Tryggkredit som alla ingår i samma koncern. Du kan även ha fler pågående lån och krediter samtidigt, men såväl Mobillån som Säkerfinans godkänner flest.

När ska man ta ett smslån VS ett vanligt privatlån? Ett smslån är relativt dyrt om man ställer totalkostnaden och den effektiva räntan mot ett vanligt privatlån eller banklåns ränta, men ibland är ett snabblån det man behöver för att lösa en akut utgift.

Grundkrav och villkor; för att få låna pengar hos Mobillån så behöver du:

 • Vara minst 20 år
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Klara kreditkontrollen hos CreditSafe
 • Ha en inkomst från arbete, A-kassa och liknande

Kundservicen hos Mobillån står redo att besvara alla dina eventuella frågor. Du kan även ansöka om lånet direkt via telefon. Deras öppettider är 8.00-18.00 på måndag till fredag. Mobillån gör även helgutbetalningar men kravet för att få pengarna utbetalda på exempelvis en lördag är att du ansöker om lånet dagen innan och har samma bank som Mobillån.

Mobillån långivare:
Betyg 4.8


Läs mer / Låna nu

Utbetalning inom 15 min till alla stora banker

Låna pengar utan UC upplysning

Registrerade hos Finansinspektionen

Låna upp till 40000:- utan säkerhet

Mobillån

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Mobillån idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu

Representativt räkneexempel:

Du lånar 5000 kr i 61 dagar. Fast ränta, 153%. Effektiv ränta 222%. 5000 kr, 61 dagar (2 månader), (uppläggningsavgift är 0 kr och aviavgiften 0 kr med autogiro/pappersfaktura). Totalt 5 770 kr blir kostnaden för hela lånet, ungefärlig månadskostnad 2885 kr. Effektiv ränta f.n. 152% - 446%. Inga andra avgifter tillkommer.


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Onea
Ränta: ~150.5%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 30,000:-
Tillåten låneperiod: 90 dagar - 2 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.