Låna pengar hos ferratum

Läs mer / Låna nu

Ferratum: Smslån och kontokredit upp till 20.000 kr utan UC

Ferratum är en välkänd långivare med två olika typer av lån; Ferratum Credit som är ett kreditlån (kontokredit) upp till 20.000:- med flexibel återbetalningstid och som går att få räntefri för nya kunder, sedan har de Ferratum Micro som är deras enkla smslån upp till 4000 kr, alltid med 30 dagars löptid. Båda lånetyperna går att få om man ansöker om 4000 kr eller mindre, Ferratum Credit går att få på högre summor. Båda lånetyperna har olika villkor och du kan ansöka om det som passar dig bäst.

Passar Ferratum Bank dig? Ferratum Bank är för dig som vill ha ett lån:

 • Trots flera betalningsanmärkningar (upp till 6 samtidigt)
 • Med direktutbetalning dygnet runt , även helger (lördag/söndag) och sena kvällar till Nordea
 • Utan UC, Bisnode används istället som kreditupplysningsbolag
 • Räntefritt i 30 dagar (gäller Ferratum Kredit och endast nya kunder)

Det Ferratum Credit och Ferratum Micro har gemensamt är att de inte använder sig av UC, är utan säkerhet (gör vad du vill med pengarna), går att få trots en eller flera betalningsanmärkningar (upp till 6 stycken men de måste vara äldre än sex månader) samt går att få utbetalt på helger och sena kvällar.

Ferratum lån kräver ingen UC för större chans till lån

Ferratum använder sig av Bisnode istället för UC vilket innebär att det är lättare att få lånet godkänt vid en ansökan, och man slipper kreditprövningen. Perfekt om man i framtiden vill ansöka om ett större banklån och inte vill ha en UC kontroll i bagaget som kan påverka sannolikheten att få ett banklån. Många söker idag efter ett lån utan UC och Ferratum är en av de bästa långivarna när det kommer till denna typ av lån.

Du kan även ha upp till 6 betalningsanmärkningar utan att få avslag, men villkoret är att dessa anmärkningar måste vara äldre än 6 månader. Om man nyligen fick en betalningsanmärkning så kan det sänka sannolikheten att få låna pengar hos Ferratum Bank.

Låna även på helger, snabb helgutbetalning

En av anledningarna till att Ferratum Bank är en av Cashloans favoriter är att de handlägger samtliga lån automatiskt vilket innebär att man kan ansöka på en lördag eller söndag och ändå få lånet godkänt samt tillgång till pengarna direkt om man använt e-legitimation (Bank ID) som verifiering. Kanske har någonting hänt som gör att du snabbt behöver pengar? Då är Ferratum rätt långivare för dig.

Du går bara in och fyller i låneansökan, anger alla personuppgifter samt verifierar dig med e-legitimation (BankID), därefter tar det ungefär en timme att få besked (via mail/sms). Efter beskedet betalas pengarna ut till det angivna kontot – perfekt om du behöver låna pengar snabbt, även på helger.

Räntefri onlinekredit i 30 dagar med direktöverföring

När du ansöker om Ferratum Credit så blir första månaden alltid 100% räntefri. Ferratum Credit är en kontokredit som innebär att du får tillgång till pengarna på ett specifikt konto som du därefter kan begära uttag ifrån, dygnet runt. När du sedan återbetalar krediten via autogiro eller faktura varenda månad så återställs det ursprungliga lånebeloppet, och du kan använda om hela krediten igen.

Grundkrav och villkor; för att kunna låna hos Ferratum så behöver du:

 • Vara minst 21 år
 • Ha en deklarerad inkomst
 • Inte ha ett skuldsaldo hos KFM
 • Vara folkbokförd i Sverige

Ferratum Bank kundsupport, öppettider och utbetalning

Ferratums kundservice slår alla rekord hittills och finns tillgänglig för dig dygnet runt, 365 dagar om året, via telefon, chatt (rekommenderas) samt e-post på kundtjanst@ferratumbank.se. När vi ställde några enkla frågor via chatten så fick vi direkt svar på våra frågor vilket ökar slutbetyget ytterligare. Utbetalningar sker löpande dygnet runt och du har oftast pengarna samma dag som lånet godkänts.

Ferratum långivare:
Betyg 4.8


Läs mer / Låna nu

Två olika lånetyper med fördelaktiga villkor

Räntefri kontokredit i 30 dagar, ny kund

Lån utan UC trots upp till 6 bet.anmärkningar

Inga dolda kostnader, 0:- uppläggningsavgift

Ferratum Bank

Här hittar du information om villkor, räntor och vad för lån som finns hos Ferratum Bank idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt via länken nedan.

Helgutbetalning
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
BankID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja Ferratum accepterar uppemot sex (6) betalningsanmärkningar.
Utan UC Ja Ferratum tar inte UC; Bisnode Kredit används istället.
Låna nu


Liknande långivare

Relaterade långivare och lån som vi tror skulle passa dig:Direktutb. Nordea
Låna pengar hos Onea
Ränta: ~96%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 30,000:-
Tillåten låneperiod: 90 dagar - 2 år
Åldersgräns: 20 år
BankID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja Onea accepterar uppemot tio (10) betalningsanmärkningar.
Utan UC Ja Onea tar inte UC; Creditsafe används istället.
Låna nu Recension

0% RÄNTA I 30 DGR
Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 1 år
Åldersgräns: 18 år
BankID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja Vivus accepterar uppemot tio (10) betalningsanmärkningar.
Utan UC Ja Vivus tar inte UC; Creditsafe används istället.
Låna nu Recension

Helgutbetalning
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
BankID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja DayPay accepterar betalningsanmärkningar, men de/den ska vara gammal/liten.
Utan UC Ja DayPay tar inte UC; Creditsafe används istället.
Låna nu Recension

Nu med studentlån
Låna pengar hos ViaConto
Ränta: ~333.4%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 10,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 90 dagar
Åldersgräns: 18 år
BankID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja ViaConto accepterar uppemot två (2) betalningsanmärkningar.
Utan UC Ja ViaConto tar inte UC; Creditsafe används istället.
Låna nu Recension

Lån utan årsinkomst
Låna pengar hos ViaKredit
Ränta: ~7%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 5,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 2 år
Åldersgräns: 20 år
BankID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja ViaKredit accepterar betalningsanmärkningar, men de bör vara äldre än ett (1) år.
Utan UC Ja ViaKredit tar inte UC; Creditsafe används istället.
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilka långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Onea, Mobillån, Ferratum Bank, Expresskredit, Zmarta och Bynk AB de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC på summor upp till 50.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots bet.anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 500.000 kr. Snabblån och kontokrediter och också två populära lånetyper.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 kr utan UC?

  Förfrågan om att låna pengar utan att få en anmärkning i kreditupplysningen hos UC blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare uppmärksammat. Lägsta summan att låna är 500 kr och som mest 50.000 kr utan UC kontroll. I dagsläget finns 34 långivare med smslån, snabblån och kontokrediter utan kreditprövning. Se alla lån utan UC här.

  Uppdatering: Nu har vi en ny kategori med företagslån utan UC (alla företagsformer), max-beloppet att låna är då 250.000 kr samt går att få trots betalningsanmärkningar.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår Lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna långivare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som ålder, utan UC, önskad löptid m.m. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först.

 • Vilken är den lägsta räntan idag?

  Den lägsta räntan har i dagsläget Credway, endast ~2.42%, men varierar kraftigt beroende på vilken typ av lån du tar. Räntan räknas ut beroende på kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Högst ränta har för närvarande smslån hos Kredit36 med en effektiv ränta från 511%. Läs mer om räntor och hur det fungerar här.

 • Hur mycket kan man låna som minst/mest?

  I dagsläget så kan man via svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet, årsinkomst och framtida återbetalningsförmåga.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem minst en betalningsanmärkning, se hela listan med 42+ lån på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från långivare till långivare så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos det kreditbolag du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.

  Krav för besked direkt: Vår filosofi är att alla ska kunna få sitt beslut inom 1 minut efter ansökan, och listar därför endast långivare som använder BankID.