Låna pengar hos daypay

Läs mer / Låna nu

DayPay: Enkla snabblån utan UC trots betalningsanmärkning(ar)

DayPay är rätt långivare för dig som söker extra snabb utbetalning på smslån och snabblån utan säkerhet och utan UC. Låna från 1000:- upp till 11.000:- utan UC kontroll (Bisnode används istället), lån på över 11.000:- upp till 20.000:- kräver dock en UC kreditupplysning. DayPay fokuserar på att behandla alla låneansökningar direkt när de trillar in via webbplatsen och har du Swedbank eller Handelsbanken så har du pengarna på ditt personliga bankkonto 10 minuter efter den godkända ansökningen – även på helger. Du verifierar dig enkelt via Bank ID / Mobilt Bank ID, fyller i dina personliga uppgifter och får snabbt svar på skärmen via sms och mail.

Passar DayPay dig? DayPay är för dig som vill ha ett lån:

 • Utan UC kontroll (istället används Bisnode kreditupplysningsbolag)
 • Trots betalningsanmärkning(ar)
 • I 30 till 90 dagar, upp till 5 år utan säkerhet
 • Med extra snabb utbetalning inom 10 minuter, nu även helger
 • Med låg årsinkomst (minst 50.000 kr / år)

Det vi också gillar med DayPay är att de har en riktigt bra ränta och gratis uppläggningsavgift – oavsett om lånar pengar i 30, 60 eller 90 dagar (ända upp till 5 år) så är från-räntan endast 8% vilket gör att lånet i fråga inte behöver kosta så mycket.

Pengarna direkt in på kontot 7 dagar i veckan, även helger

DayPay har utbetalning inom 10 minuter till ditt personliga bankkonto 7 dagar i veckan inklusive helger – lördag och söndag – detta eftersom låneansökan ifråga behandlas digitalt (via DayPays automatiserade ”checklista”) och om du blir godkänd så betalas pengarna ut direkt (automatiskt). Denna extra snabba handläggning gäller alltså för personer som har Swedbank eller Handelsbanken.

Övriga banker tar upp till 24 timmar, men ansöker du innan 12:00 så har du ändå pengarna samma dag. Vi kallar det rekordsnabb handläggning och DayPay rekommenderas för alla personer därute som snabbt behöver låna pengar och ha det på kontot inom en timme.

När DayPay gör en kreditprovning (man använder sig inte av UC vid lån under 11.000:-) så utförs kreditupplysningen individuellt vilket innebär att man kan ta hänsyn till gamla skulder hos Kronofogden eller tidigare betalningsanmärkningar. Ett tips från oss på redaktionen är att göra en ansökan online – och får man avslag (kanske på grund av en gammal betalningsanmärkning) så är det bara att skriva till DayPay via chatten så kan de göra en individuell bedömning, och därmed göra utbetalningen trots det tidigare avslaget.

Grundkrav och villkor; För att få låna pengar hos DayPay så behöver du:

 • Har en regelbunden inkomst på minst 50.000:- per år
 • Vara minst 20 år
 • Ha ett svenskt bankkonto och svenskt mobilnummer (men behöver inte stå i ditt namn)

Daypay kundservice, öppettider och kontakt

DayPays kundservice är öppen alla veckans dagar (även helger), måndag – fredag: 09:00-19:00, lördag – söndag: 11:00-18:00, och under dessa öppettider utförs även utbetalningar. Du kan kontakta dem via telefon, chatt, mail och brev. När redaktionen på Cashloans ställde några frågor i chatten så fick vi svar efter bara någon minut vilket är snabbare än 98% av alla långivare hos oss och är den kontaktmetod vi rekommenderar, denna snabba kundservice ökar betyget ytterligare.

Efter recensionen av Daypay snabblån så får de betyget:

DayPay långivare:
Betyg 5


Läs mer / Låna nu

Extra snabb utbetalning även helger

Pengarna på kontot inom 10 minuter

Lån trots bet. anmärkning eller skuld

Låg ränta och schyssta villkor

DayPay

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos DayPay idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Onea
Ränta: ~150.5%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 30,000:-
Tillåten låneperiod: 90 dagar - 2 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.