Låna pengar hos direkto

Läs mer / Låna nu

Direkto: Ta ett lån eller samla dyra krediter, ränta från ~3.5%

Direkto är en välkänd låneförmedlare som har ett enda mål – att hitta lånet med den lägsta räntan och bästa villkoren som passar dig och din ekonomi. Direkto fokuserar på att hitta billiga lån för att du ska kunna samla dyra, gamla krediter och avbetalningar med skyhöga räntor på ett och samma ställe och därmed sänka din månadskostnad. Eller, kanske behöver du pengar snabbt i form av ett privatlån eller blancolån för en akut husrenovering, bilköp, kontantinsats/bolån eller liknande – inga problem! Direkto hittar lånen som passar dig, utan säkerhet och utan frågor, trots upp till 10 betalningsanmärkningar.

Passar Direkto dig? Direkto är för dig som vill ha ett lån:

 • Med extra låg ränta
 • Utan säkerhet – låna till precis vad du vill
 • Med betalningsanmärkning (upp till 10 anmärkningar men måste vara äldre än 6 månader)
 • Hos en personlig bank som tar din situation på allvar och hittar en lösning

Få koll på dina totala utgifter – samla dyra krediter

Direkto ger ut lån från 10000:- och uppåt, men lånar du 80000:- eller mer så kan räntan sänkas avsevärt. Direkto har förmedlat lån till hundratusentals kunder som lyckats lösa mängder av dyra smslån, avbetalningar och krediter, och räntar varierar från 3,5% – 29,00% och löptiden för återbetalningen sträcker sig på mellan 1 – 15 år. Direkto hittar också långivare och banker som ger lån för personer med upp till 10 betalningsanmärkning(ar), det enda kravet är att din nuvarande lön är över 12000:- i månaden från en anställning samt att anmärkningarna inte tillkommit de senaste 6 månaderna.

Kreditbedömningen utförs av UC i samband med din låneansökan och endast 1 kreditupplysning görs, vilket innebär att bankerna tävlar om att låna ut pengar till dig. Maxgränsen är 10 betalningsanmärkningar för belopp om 50.000:-, men kan bli större beroende på hur din övriga ekonomi ser ut. Den övriga ekonomibilden väger mer än kreditupplysningar.

Grundkrav och villkor; för att kunna ta ett lån hos Direkto så behöver du:

 • Vara minst 18 år
 • Ha en inkomst över 100000:- per år från ett fast- eller provarbete, extraknäck, timanställning, a-kassa m.m.
 • Du ska vara bosatt och arbeta i Sverige
 • Att du maximalt har 10 betalningsanmärkningar, men då kan man oftast inte låna mer än 50000:-
 • Inte ha en betalningsanmärkning som tillkommit de senaste 6 månaderna

Direkto har även en exceptionell kundservice som alltid står redo att besvara alla dina tänkbara frågor. Med generösa öppettider alla vardagar mellan 09.00 till 18.00 så kan man i lugn och ro kontakta dem när det passar. Du kan maila, skicka brev eller ringa, alternativt använda deras enkla formulär på hemsidan. Direkto är en av de bästa låneförmedlarna i Sverige idag och är med i vår topplista över bäst låneförmedlare idag.

Vårt slutgiltiga betyg efter recensionen av Direkto blir:

Direkto långivare:
Betyg 4.4


Läs mer / Låna nu

Direkto

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Direkto idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

Låna pengar hos Direkto
Ränta: ~3.5%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 10,000:-
Högsta lånebelopp: 500,000:-
Tillåten låneperiod: 1 - 15 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Nej
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.