Låna pengar hos sevenday

Läs mer / Låna nu

SevenDay: Låna pengar med 3,75% ränta inkl. prisgaranti

SevenDay är en attraktiv långivare med rättvisa villkor. De har prisgaranti vilket innebär att SevenDay prismatchar alla lån hos alla långivare om du blivit godkänd ett lån på en bank och det visar sig att den har lägre totalpris inklusive ränta, oavsett vilken typ av bank i Sverige eller lån det rör sig om. SevenDay har som affärsidé att prismatcha lån och har tack vare detta uppmärksammats i flera tidningar. Vi på CashLoans rekommenderar SevenDay för alla som garanterat vill ha ett lån och veta att man får den lägsta räntan inklusive totalpriset på lånet ifråga.

Passar SevenDay dig? SevenDay är för dig som vill ha ett lån:

 • I 1 år, som mest 15 år utan säkerhet
 • Med snabb utbetalning
 • Med en extra låg ränta (från 3,5%)
 • Med ränte- och prisgaranti, hittar du samma lån billigare så matchar SevenDay räntan/kostnaden för lånet

SevenDay har inte bara privatlån och prismatchning, de har också sparkonton och andra typer av bankrelaterade produkter för att du både ska kunna ta lån och samla alla dina konton så som lönekontot och pensionskontot hos dem. Du kan också använda deras betalningsfria månad om det någon gång skulle behövas extrapengar.

SevenDay har större privatlån upp till 300.000:- utan säkerhet

SevenDay har 2 olika typer av lån; Privatlån som är ett lån utan säkerhet vilket innebär att du inte behöver berätta vad du ska låna pengarna till. Det kan vara vad som helst, kanske vill du renovera hemma, boka ett besök hos tandläkaren, belåna till en kontantinsats för att köpa en bostadsrätt eller kanske vill du lösa en skuld eller bara ha lite extra pengar i fickan? Eller ska du köpa bil och söker ett billån, med ränta från 3,50%? När du bestämt dig för vilken produkt som passar dig så kan du gå in på SevenDays hemsida, ta fram ditt Bank ID som du verifierar dig med, och ansöka direkt online. Svar samma dag.

SevenDay är specialister på privatlån och använder sig av UC och/eller Bisnode som upplysningsföretag. Du kan ta privatlån på upp till 300000:- och beroende på vilken summa eller vilken typ av lån du tar så används antingen UC eller Bisnode, eller båda om SevenDay inte anser sig få tillräckligt mycket underlag för att godkänna ett lån.

Grundkrav och villkor; för att kunna låna hos SevenDay så behöver du:

 • Vara minst 20 år
 • Vara bokförd och skriven i Sverige, men notera att du inte behöver vara medborgare
 • Ha en deklarerad inkomst (120000:- per år)

SevenDays kundservice är öppen alla vardagar mellan 08.00 – 18.00 och går att kontakta med e-post på [email protected], telefon, fax, MMS samt brev. De har även sina BG-nummer utskriva under ”Kundservice” om man skulle råka tappa bort fakturan eller bara vill göra en extra inbetalning. Läs mer om SevenDay här.

Vårt slutgiltiga betyg efter recensionen av SevenDay blir:

Sevenday låneförmedlare:
Betyg 4.6


Läs mer / Låna nu

SevenDay ger dig prisgaranti på privatlån

Har uppmärksammats för sina attraktiva villkor

Bästa räntan på privatlån är 3,75%

Låna snabb utbetalning utan säkerhet

SevenDay

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos SevenDay idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

Låna pengar hos SevenDay
Ränta: ~3.75%
Startavgift: 495:-
Minsta lånebelopp: 10,000:-
Högsta lånebelopp: 300,000:-
Tillåten låneperiod: 1 - 12 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Nej
Utan UC Nej
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.