Låna pengar hos axo-finans

Läs mer / Låna nu

AXO Finans: Oberoende låneförmedlare med unikt låga räntor

Axo Finans klassas som en oberoende låneförmedlare vars enda uppgift är att förmedla lån från de bästa bankerna baserat på dina krav för att låna pengar, specifikationer och villkor. När du använder dig av en låneförmedliare som Axo Finans så utförs bara en enda kreditupplysning hos UC och förmedlaren skickar i sin tur din förfrågan vidare utan några extra kreditupplysningar, för att du ska kunna vraka mellan alla olika räntor och banker och hitta den bank eller långivare som matchar dina krav. Axo Finans arbetar med att samla så många banker som skulle kunna täcka deras kunder behov, och ansökan är helt kostnadsfri.

CashLoans rekommenderar starkt att använda sig av en låneförmedlare som AXO Finans när du inte är helt säker på om du kommer få lånet du söker eller inte, och därav också minimera antalet UC upplysningar.

Passar AXO Finans dig? AXO Finans är för dig som vill ha ett lån:

 • Upp till 500000:- utan säkerhet – låna till vad du vill
 • Lånelöfte oavsett inkomstkälla till bolån/kontantinsats
 • Med snabb utbetalning redan samma dag eller inom 3 dagar som längst
 • Lån mellan 5000:- upp till 500.000:-, perfekt för kontantinsats

AXO Finans samarbetar med banker som lånar ut mellan 5000:- och 500000:-, utan säkerhet vilket innebär att du inte behöver berätta för banken vad du tänker använda pengarna till. Vissa banker kräver en säkerhet i form av exempelvis en bostad eller fordon. Några banker som tävlar om att få låna ut pengar till dig är bland annat Marginalen Bank, Sevenday Finans, Santander Bank, Spring Finance, Collector Bank, Bank Norwegian, Bluestep och Nordax Bank. Samtliga banker har konkurrenskraftiga räntor, låga eller gratis uppläggningsavgifter och aviavgifter.

Flera olika typer av lån med upp till 15 års löptid

Axo Finans förmedlar flera olika typer av lån; privatlån, snabblån, bolån. blancolån, renoveringslån, annuitetslån med mera och samtliga har en löptid mellan 1 till 15 år. Desto snabbare du betalar av lånet, desto lägre effetiv ränta (och färre aviavgifter såklart). Axo Finans är för dig som vill ha många lån samlade på ett och samma ställe, utan att behöva utföra mer än en (1) kreditupplysning. Du behöver även ha en månadsinkomst på minst 12500 sek i månaden före skatt.

Detta innebär att du kan få lån trots att du går på A-kassa eller liknande, sålänge din inkomst kan verifieras med exempelvis en lönespecifikation. Perfekt om man precis startat på en ny arbetsplats och saknar deklaration från förra året. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om ett lån via Axo Finans.

Grundkrav och villkor; för att kunna ta ett lån hos AXO Finans så behöver du:

 • Ha 25 år fyllda
 • En deklarerad inkomst på 120000:- per år från arbete, A-kassa, pension m.m.
 • Inte ha någon betalningsanmärkning eller skuld hos KFM

De har även en grym kundservice som finns där för dig oavsett vad du har för frågor. De har öppet Måndag – fredag: 08:30 – 16:00 och kan både ringa upp dig, du kan ringa dem samt skicka epost. De finns även på Facebook.

Vårt slutgiltiga betyg efter recensionen av AXO Finans blir:

Axo Finans långivare:
Betyg 4.2


Läs mer / Låna nu

Få svar inom 4 timmar från flera banker

Individuella räntor från bara 3,5%

Delbetala lånet på upp till 15 år

Låna upp till 500 000:- utan säkerhet

AXO Finans

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos AXO Finans idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

1 UC, 20+ LåNELöFTEN
Låna pengar hos AXO Finans
Ränta: ~3.5%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 5,000:-
Högsta lånebelopp: 500,000:-
Tillåten låneperiod: 1 - 15 år
Åldersgräns: 25 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Nej
Utan UC Nej
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.