Låna pengar hos lanbutiken

Läs mer / Låna nu

Lånbutiken: Låna pengar enkelt och snabbt utan UC

Lånbutiken är ett bra alternativ för dig som är ute efter ett enkelt smslån eller brukslån (kontokredit) utan UC och säkerhet eftersom det är flexibelt, säkert och passar alla behov. Lånbutiken är en del av Risicum Capital AB med en stark bakgrund i snabblånebranschen vilket innebär att de har lång erfarenhet av snabba smslån.

Ny-kund välkomstrabatt: Nya kunder lånar upp till 1000 kr helt räntefritt de första 30 dagarna, men en uppläggningsavgift om 200:- tillkommer på första fakturan.

Passar Lånbutiken dig? Lånbutiken är för dig som vill ha ett lån:

 • Brukslån med 30 dagars återbetalning, upp till 5 år
 • Utan UC kontroll (Bisnode används istället)
 • Utan säkerhet – låna utan att uppge skäl till lånet
 • Med snabb utbetalning till de flesta banker (även helgutbetalning lördag/söndag, röda dagar m.m.)
 • Som är helt räntefritt i 30 dagar (1 månad) för nya kunder på lån om 1000 kr

Snabb- och smslån inkl. brukslån utan säkerhet eller UC

Lånbutikens snabblån sträcker sig på belopp mellan 1000:- och 15.000:- och är ett klassiskt snabblån utan säkerhet eller UC upplysning vilket innebär att Lånbutiken inte ställer några frågor när du gör ansökan online. Kreditupplysningen utförs av Bisnode istället för UC, perfekt om man har många UC förfrågningar eller inte vill belasta sin kredithistorik ytterligare. Du får lånebeslutet direkt på skärmen om du verifierar dig med e-leg (Bank ID) inom några minuter efter att ansökan skickats iväg och pengarna är utbetalda samma dag*. Låneansökan kan göras dygnet runt året om och är helt kostnadsfritt.

* Om du har samma bank som Lånbutiken; Handelsbanken eller Nordea.

Det finns 3 populära typer av lån med lite olika villkor; deras smslån låter dig låna från 1000:- under 61-90 dagar och en uppläggningsavgift på 400 kr, till skillnad mot deras brukslån (fungerar som en kontokredit) som inte alls har någon uppläggningsavgift och en mycket längre löptid, upp till 5 år. Smslånen däremot är enkla och tydliga; du ansöker via låneformuläret online och identifierar dig med e-leg, och en minut får du besked på skärmen inkl. utbetalning.

Grundkrav och villkor; för att kunna ta ett lån hos Lånbutiken och så behöver du:

 • Vara minst 18 år
 • Ha en inkomst på minst 12 000:-/månad (inga undantag)
 • Vara folkbokförd i Sverige i minst 2 år tillbaka
 • Inte ha en betalningsanmärkning

Utbetalningar, kundservice och öppettider hos Lånbutiken

Hos Lånbutiken kan man förlänga ett lån. Om du inte kan betala tillbaka lånet i tid kan du få 14 dagar extra återbetalningstid om det av någon anledning skulle krisa. Bara kontakta Lånbutiken så förlänger de lånet. Lånbutikens kundsupport är öppen vardagar mellan 7-21 och lördagar 9-17, alla utbetalningar och hantering av låneansökningar sker löpande under dessa öppettider.

Vårt slutgiltiga betyg efter recensionen av Lånbutiken blir:

Lånbutiken långivare:
Betyg 4.8


Läs mer / Låna nu

Låna pengar utan UC snabbt och säkert

Använder Bisnode istället för UC

Delbetala hela lånet i upp till 5 år

Går att förlänga 14 dagar efter förfallodag

Lånbutiken

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Lånbutiken idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

NY KUND 0% RÄNTA
Låna pengar hos Lånbutiken
Ränta: ~79%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 15,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Nej
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.