Låna pengar hos primal-capital

Läs mer / Låna nu

Primal Capital: Låna upp till 35.000 kr i 5 år utan UC kontroll

Primal Capital är en ny långivare på den växande marknaden inom flexibla snabb- och privatlån och har sedan 2016 lånat ut pengar om summor mellan 5000 kr upp till 35000 kr, alltid utan säkerhet vilket innebär att du inte behöver förklara vad du tänkt göra med pengarna. Med en rimlig ränta (endast 27%), hög sannolikhet att få lånet godkänt, alltid utan UC kontroll och trots en eller flera betalningsanmärkningar är Primal Capital en av de bästa långivarna när det kommer till enkla men flexibla privatlån.

Passar Primal Capital dig? Primal Capital är för dig som vill ha ett lån med:

 • Fast ränta på 27%
 • Utan säkerhet och trots betalningsanmärkningar (får inte vara äldre än 6 månader)
 • Utan UC, Bisnode används för kreditupplysningar istället
 • En löptid på mellan 6 månader, upp till 5 år
 • Utan uppläggningsavgift, inga andra kostnader förutom räntan tillkommer
 • Utan tidigare årsdeklaration, lönespecifikation på nuvarande arbete går lika bra

Bet. anmärkningar eller ingen årsinkomst är inget hinder för att få ta lån

Primal Capital långivare ser hellre till din framtida betalningsförmåga för återbetalning av lånet istället för att direkt ge avslag bara för att man tidigare fått en betalningsanmärkning. Det kan även vara så att du nyligen fått ett arbete och inte har en tidigare årsdeklaration, detta tar Primal Capital hänsyn till och kan istället be om en lönespecifikation eller liknande dokumentation för att bekräfta att du har en inkomst.

Om allt stämmer så kommer de godkänna lånet inom 3 dagar (det går oftast mycket snabbare än så, 24 timmar verkar vara standard), därefter betalas pengarna ut till ditt konto.

Du verifierar dig med Bank ID eller signerar ett brev, därefter godkänner du också autogiro. PrimalCapital betalar sedan ut pengarna till ditt valda konto. Alla banker godkänns, men bankkontot måste vara personligt och tillhöra dig som söker lånet.

Avdragsgill ränta i deklarationen för en trevligare skatteåterbäring

Primal Capital är en långivare som inte tror på dolda avgifter, varken aviavgifter (de använder autogiro istället) eller uppläggningsavgifter och har därför bara en kostnad för lånet, räntan. Räntan ligger i dagsläget på 27%, och desto längre återbetalningstid du anger, desto lägre blir den effektiva räntan som också är avdragsgill i deklarationen. Du får alltså skatteåterbäring året efter du betalat av lånet vilket är riktigt fördelaktigt.

Grundkrav och villkor; för att få låna pengar hos Primal Capital så behöver du:

 • Vara minst 20 år
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Inte ha aktiva skulder hos KFM
 • Ha betalningsanmärkningar som är äldre än 6 månader
 • Kunna bevisa att du arbetar i dagsläget, i form av exempelvis lönespecifikation eller pension om du saknar årsdeklaration

Kundservice hos Primal Capital står redo att besvara alla dina frågor alla vardagar mellan 08.00 och 17.00. Under dessa tider hanterar de även alla ärenden samt utför utbetalningar. Du kan ringa, skicka e-post eller brev. När vi på Cashloans testade att kontakta kundservice vis e-post med en vanlig fråga så fick vi svar efter bara 2 timmar vilket är snabbare än 95% av alla långivare som vi listar här.

Efter recensionen av Primal Capital får de betyget:

Primal Capital långivare:
Betyg 4.6


Läs mer / Låna nu

Snabblån utan UC i upp till 6 mån - 5 år

Snabb hantering, utbetalning och besked

Rimlig ränta som är avdragsgill

Lån utan säkerhet trots betalningsanmärkning

Primal Capital

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Primal Capital idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

NY LÅNGIVARE 2017
Låna pengar hos Primal Capital
Ränta: ~27%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 5,000:-
Högsta lånebelopp: 35,000:-
Tillåten låneperiod: 182 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.