Låna pengar hos monetti

Läs mer / Låna nu

Monetti: Störst på smslån upp till 20.000:- utan UC

Monetti är Sveriges bästa långivare för personer som är ute efter trygga smslån, privatlån och mobillån utan UC kontroll och trots en (1) eller flera betalningsanmärkningar. Man kan ha upp till 10 anmärkningar samtidigt, men notera att man inte får ha ett pågående skuldsaldo hos Kronofogden. Ett smslån från Monetti rekommenderas för dig som snabbt behöver pengarna på kontot och som vill låna mellan 1000:- upp till 20000:- snabbt utan säkerhet, för att exempelvis betala av en akut räkning. Med medlemskap hos SKUF, stor sannolighet för att få lånet godkänt (9 av 10 får ett lån när man ansöker via hemsidan), bra villkor och låga krav på dig som ansöker så är Monetti med i vår stora topplista för bästa långivare 2016.

Passar Monetti dig? Monetti är för dig som vill ha ett lån:

 • Trots en eller flera betalnignsanmärkningar
 • Utan UC kontroll (Bisnode används istället)
 • Med extra snabb utbetalning
 • Upp till 20000:- i 30 dagar, upp till 1 år (12 månader)

Uppdatering: Under en begränsad tid får nu alla nya kunder som ansöker om att låna pengar hela 50% rabatt på uppläggningsavgiften. Tidigare pris var 350:- (engångskostnad), men kostar nu endast 175:-.

Förläng lånet i 30 dagar kostnadsfritt utan krångel

Som licensierat finans- och kreditbolag under tillsyn av finansinspektionen kan du vara säker på att Monetti är en seriös långivare med fokus på att ge dig så hög service som bara går, därför kan du exempelvis om du märker att du inte kommer kunna betala nästkommande avgifter, ränta och lån som står på fakturan enkelt kontakta Monetti innan förfallodatum för att förlänga betaldatumet på fakturan. Betalar du inte denna i sin tur så finns det risk att lånet går till inkasso, därför rekommenderar Monetti att du enbart ansöker om ett lån som du vet att du kommer kunna betala.

Monetti tycker inte att tidigare betalningsanmärkningar ska stå i vägen för att kunna låna pengar och gör därför ingen kreditupplysning hos UC, samt gör istället en helhetsbedömning av din betalningsförmåga vilket innebär att man kan få ett godkänt lån trots gamla, tidigare ekonomiska missöden. Monetti har en uppläggningsavgift på 350kr samt en effektiv ränta på 85.1%, tar vi Monettis egna räkneexempel så kostar alltså ett lån på 10000kr i 12 månader 2213kr inklusive alla avgifter, såväl uppläggningsavgift som aviavgift (90kr per faktura). Du kan också ansöka om autogiro för att slippa avi-avgiften när du ansöker om det Stora Folklånet – läs mer här.

Grundkrav och villkor; för att kunna låna hos Monetti så behöver du:

 • Vara minst 18 år
 • Vara bokförd och skriven i Sverige
 • Ha en deklarerad årsinkomst
 • Inte he ett aktivt skuldsaldo hos KFM

Kundservicen är öppen alla vardagar och finns där för dig för att besvara alla dina frågor och funderingar, du kan även ansöka om lånet via telefon. Ring Monetti på 08 588 581 00 eller skicka ett mail via deras e-postformulär på hemsidan så kan du räkna med snabbt svar samma dag. Du kan även skicka ett fax eller besöka huvudkontoret på Medborgarplatsen 3 i Stockholm.

Monetti långivare:
Betyg 4.8


Läs mer / Låna nu

Enkel och kostnadsfri ansökan online

Lån trots betalningsanmärkning

Inga dolda avgifter eller chocktariffer

Utbetalning samma dag på vardagar

Monetti

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Monetti idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

-50% På UPPL. AVG.
Låna pengar hos Monetti
Ränta: ~91%
Startavgift: 350:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 1 år
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.