Låna pengar hos moank

Läs mer / Låna nu

Moank: Låna från 5000:- upp till 50.000:- trots anmärkning

Moank är en välkänd långivare med fokus på snabblån och personlån för personer som vill vara med och påverka sina egna lånevillkor. Du kan exempelvis samla poäng genom att betala tillbaka lånet i tid, och för alla poäng du samlar så kan du i slutändan sänka din egna ränta. Det finns flera olika ”nivåer”, och desto högre nivå du har när du ska ansöka om nästa lån gör att du även kan ta lån med längre återbetalningstid.

Det unika med Moank är att du kan samla poäng och därefter både sänka räntan, påverka lånebeloppet samt förlänga löptiden. Moank vill bara ha glada kunder och har därför även infört en extra snabb utbetalning eftersom man troligtvis vill ha pengarna rätt snabbt efter ansökan godkänts. Nu tar det 1 bankdag att utföra insättningen/utbetalningen.

Passar Moank dig? Moank är för dig som vill ha ett lån:

 • Trots (max 2) betalningsanmärkning(ar)
 • I 90 dagar, upp till 2 år utan säkerhet
 • Med snabb utbetalning (en dag, men oftast bara några timmar)
 • Kunna påverka din egna ränta (samla lån – sänk räntan)

Utöka ditt kreditutrymme på ett klick hos Moank

Du kan också enkelt utöka ditt kreditutrymme, exempelvis om du ansöker om 5000:- men egentligen blir godkänd för 20000:- (eftersom du klarat kreditkontrollen hos UC) så kan du snabbt ändra beloppet online utan att behöva göra en ny kreditupplysning. Kanske behöver du snabbt betala av en akut räkning eller laga diskmaskinen, och då kan du enkelt logga in på webbplatsen och klicka på ”Utöka krediten” så får du pengarna dagen efter på kontot.

Du kan även låna pengar trots betalningsanmärkning. Du får maximalt ha 2 anmärkningar hos Kronofogden när du ansöker om ett snabblån eller privatlån (personlån).

Samla poäng – påverka räntan och sänk den med upp till 8%

Som vi nämnde tidigare så kan man genom att helt enkelt betala av ett lån i tid få poäng hos Moank vilket gör att ditt nästa lån får en lägre ränta. Som ny kund är räntan alltid 22,44% (nominell ränta) och utan andra avgifter så som uppläggningsavgift, men genom att komma upp i nya nivåer så kan du sänka räntan från 22,44% till 14,9%.

Första gången du lånar får du låna som högst 20000:-, men detta kan också utökas ända upp till 50000:- genom att samla poäng. Moank är för dig som snabbt behöver låna pengar och samtidigt vill kunna påverka din egna ränta.

Grundkrav och villkor; för att få låna pengar hos Moank så behöver du:

 • Har en inkomst på minst 12000:- per år
 • Vara minst 22 år
 • Ha ett svenskt bankkonto och vara folkbokförd i Sverige
 • Inte ha fler än 2 betalningsanmärkningar
 • Klara kreditkontrollen hos UC
 • Inte ha någon skuld hos KFM

Efter recensionen av Moank så blir betyget:

Moank långivare:
Betyg 4.2


Läs mer / Låna nu

Låna från 5000:- upp till 50000:- i 2 år

Betalningsanmärkning är inget hinder hos Moank

Sänk din ränta över tid med upp till 8%

Inga dolda avgifter eller uppläggningsavgift

Moank

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Moank idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

Låna pengar hos Moank
Ränta: ~14.9%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 5,000:-
Högsta lånebelopp: 50,000:-
Tillåten låneperiod: 90 dagar - 2 år
Åldersgräns: 22 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Nej
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.