Låna pengar hos marginalen-bank

Läs mer / Låna nu

Marginalen Bank: Låna upp till 350.000:- trots skulder

Marginalen Bank är en bank med lån för alla livets behov. Marginalen Bank har fördelaktiga snabblån och privatlån på mellan 25.000 – 350000 helt utan säkerhet, och en sedvanlig kreditupplysning via UC utförs. Har du en betalningsanmärkning? Då kan du ansöka om omstartslånet där en betalningsanmärkning inte behöver vara ett hinder, inte ens en skuld hos Kronofogden ska behöva stoppa dig från att få låna pengar. Med omstartslånet kan du låna samma belopp fast med lite andra krav och du kan låna till precis vad du vill låna – allt från renovering till en helt ny bostad, bil eller komplettera en kontantinsats.

Kraven för att få omstartslånet är att du är 25 år, folkbokförd i Sverige och har en årsinkomst på minst 200000:- kan du ansöka om det fördelaktiga omstartslånet som ger människor med betalningsanmärkning en ny chans att låna pengar när ingen annan långivare vill.

Passar Marginalen Bank dig? Marginalen Bank för dig som vill ha ett lån:
Trots en eller flera betalningsanmärkning(ar)
Löptid på 2 år, ända upp till 12 år
Trots skuld hos KFM
Med extra snabb utbetalning inom 10 minuter till alla storbanker

Har du ingen betalningsanmärkning så är Privatlånet det bästa alternativet. Ansök på nätet och signera med Bank ID / e-legitimation. Svaret kommer direkt på skärmen efter ansökan och beloppet utbetalas redan samma dag om du har samma bank (någon av storbankerna). Specialdeal hos Marginalen Bank: om du vill kan du utöka ditt lån med ett låneskydd.

Ta lån, samla lån och öppna bankkonto samtidigt

Marginalen Bank är även en populär bank när det kommer till att öppna olika typer av konton så som Lönekonto, Sparkonto, Högräntekontot och Fasträntekontot som har extra bra räntor att se fram emot att ta del av vid årskiftet. Det går smidigt att byta bank och Marginalen Bank ordnar med allt det praktiska som att till exempel kontakta din nuvarande bank och flytta över autogiro.

Marginalen Bank gör en kreditupplysning och sätter räntan beroende på din kreditvärdighet och dina förutsättningar, ränta från ~3.5%. Du får besked om räntan direkt på skärmen när du ansöker och utbetalning sker redan samma dag! För att ansöka om ett privatlån behöver du vara minst 20 år, fri från betalningsanmärkningar och ha en fast årsinkomst på minst 120 000 kronor. Se mer nedan. Kundservice finns där för dig året om och är öppet vardagar 07-21 och helger 09-17 via telefon, mail och brev.

Grundkrav och villkor; för att få låna pengar hos Marginalen Bank så behöver du:
Har en regelbunden inkomst på minst 150.000:- / år eller 200.000:- om du ansöker om omstartslånet (skuld godkänns)
Vara minst 20 år (25 år om du har skuld)
Ha en svensk adress och folkbokförd i Sverige
Ha en svensk bank och Bank ID om du vill legitimera dig online

Efter recensionen av Marginalen Bank så blir betyget:

Marginalen Bank långivare:
Betyg 4.5


Läs mer / Låna nu

Låna upp till 350000 utan säkerhet

Skaffa nytt lönekonto med 0.6% ränta

Lån trots skuld hos KFM och schyssta räntor

Låna pengar med betalningsanmärkning

Marginalen Bank

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Marginalen Bank idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

LÅN TROTS SKULD
Låna pengar hos Marginalen Bank
Ränta: ~3.5%
Startavgift: 250:-
Minsta lånebelopp: 25,000:-
Högsta lånebelopp: 350,000:-
Tillåten låneperiod: 2 - 12 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Nej
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.