Låna pengar hos klara-lan

Läs mer / Låna nu

Klara Lån, låna upp till 50.000 kr trots bet.anmärkningar

Klara Lån är en helt ny låneförmedlare på den stora finansmarknaden i Sverige 2017 och har sedan bara något år tillbaka förmedlat tusentals olika smslån, snabblån och privatlån utan säkerhet till personer som varit i akut behov av att låna pengar snabbt. Klara Lån är inte som andra låneförmedlare, utan de accepterar även ansökningar från personer som har en eller flera betalningsanmärkning(ar) och använder andra kreditupplysningsföretag än UC för att man inte ska behöva få en extra anmärkning i sin kredithistorik.

Lånebeloppen startar från 1000:- och går ända upp till 50.000 kr. Man kan ange om man vill visa låneförslag med eller utan UC kontroll, och trots en eller flera betalningsanmärkning(ar). Om man inte vill ha UC så får man färre låneförslag, men fortfarande tillräckligt många för att man ska hitta det lån som passar ens egna krav bäst.

Passar Klara Lån låneförmedlare dig? Klara Lån är för dig som vill ha ett privatlån:

 • Utan säkerhet (gör vad du vill med pengarna)
 • Trots en eller flera betalningsanmärkningar samtidigt (får inte ha tillkommit de senaste 6 månaderna)
 • Rimlig fast ränta från 29%
 • Snabbt besked och över 20+ olika låneförslag
 • Utan UC kontroll, Klara Låns anslutna långivare använder Bisnode Kredit, Soliditet eller Creditsafe
 • Bestäm i lugn och ro vilket lån som passar dig, verifiera med Bank ID och få utbetalningen direkt

Kostnadsfri ansökan online, besked och låneförslag direkt

Det är riktigt enkelt att ansöka om ett lån hos Klara Lån; du anger bara ditt önskade lånebelopp, tilltänkt löptid samt om lånet ska vara med eller utan UC kontroll, och inom kort får du över 20+ olika låneförslag från anslutna kreditbolag som vill låna ut pengarna till dig. Om man söker ett lån utan UC så kommer färre låneförslag ges till dig eftersom de flesta använder UC som standard. Det är också helt gratis att ansöka via formuläret, Klara Lån tar bara ut en förmedlingsavgift från långivaren, du som kund betalar inget extra.

Grundkravet är att du är minst 18 år fyllda, har en årsinkomst på 100 000:-, någon form av fast inkomst, har en fast bostadsadress i Sverige samt står utan skuld hos Kronofogden (KFM). Om du är osäker på din skuldstatus så kan du läsa mer och göra en egen skuldupplysning här.

Hur ofta godkänner Klara Lån låneansökningar?

Eftersom Klara Lån är en helt ny låneförmedlare så är sannolikheten aningen större att få ett lån här än hos någon annan eftersom de vill ha nya, glada och såklart återkommande kunder. När vi kollar på statistik och andra kunders recensioner på olika forum så ser det ut som att över 80% fått lånet godkänt vilket är överraskande mycket.

Grundkrav och villkor; för att kunna låna pengar hos Klara Lån och så behöver du:

 • Vara minst 18+ år
 • Ha en inkomst på minst 100 000 kronor / år
 • Ha en fast bostad i Sverige
 • Inte ha en aktuell skuld hos Kronofogden när låneansökan sker

Klarna lån kundservice, utbetalningar och öppettider

Hemsidan är inte så tydlig och de enda kontaktuppgifterna vi hittar är en adress; Klara Lån Sverige AB, Humlegårdsgatan 14, 114 46 Stockholm. De har en chatt som vi ställde några enkla frågor i, men har fortfarande inte fått svar. Vi ställde frågan ”Har ni helgutbetalning?” samt ”Vad är den högsta summan man kan låna via er om man vill slippa kreditprövning hos UC?” klockan 11.30 fredag den 16/6, vi återkommer så snart de har svarat samt hur lång tid det tog att nå kundservice.

Uppdatering: 1 dag senare fick vi svar: Du kan ansöka om vilket belopp du vill, dock max 50.000 kr. Oavsett om du tillåter UC eller inte. Långivarna som är knutna till oss gör en individuell bedömning av din kreditvärdighet, och avseende hur mycket de är villiga att låna dig.

Utbetalningar sker direkt från långivaren du bestämmer dig att låna från, oftast redan samma dag eller senast dagen efter. Öppettiderna för Klara Lån står inte specificerade vilket sänker betyget en aning.

Vårt slutgiltiga betyg efter recensionen av Klara Lån låneförmedlare blir:

Klara Lån låneförmedlare:
Betyg 4


Läs mer / Låna nu

Helt ny svensk låneförmedlare 2017

Låna upp till 50.000:- utan UC kontroll

Lätt att få lån, besked och utbetalning direkt

Godkänner upp till 10 st. betalningsanmärkning(ar)

Klara Lån

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Klara Lån idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

NY LÅNEFÖRMEDLARE
Låna pengar hos Klara Lån
Ränta: ~29%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 50,000:-
Tillåten låneperiod: 90 dagar - 1 år
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.