Låna pengar hos frogtail

Läs mer / Låna nu

Frogtail, låna upp till 50.000:- trots betalningsanmärkning(ar)

Frogtail är långivaren för dig som söker ett enkelt privatlån upp till 50.000 kr i 3 månader till 3 år utan säkerhet, med betalningsanmärkning och helgutbetalning. När du ansöker om att låna pengar så utför Frogtail en individuell kreditkontroll hos UC, därefter får du besked direkt på skärmen hur stort belopp du fick låna och vad din ränta blev. Alla räntor sätts efter personliga förutsättningar, och desto bättre ekonomi du har desto lägre blir risken för Frogtail – och därmed kan din ränta bli så låg som 9,90%.

Med sin blixtsnabba handläggning så har du besked nästan omgående och det spelar ingen roll vilken dag du ansöker om lånet, Frogtail betalar ut samtliga lån inom en timme till alla banker, och har du Nordea och Handelsbanken så kan du också få lånet utbetalt på helgen.

Passar Frogtail dig? Frogtail är för dig som vill ha ett privatlån:

 • Utan säkerhet
 • Trots betalningsanmärkning(ar)
 • Mellan 1000:- upp till 50.000:-
 • Med låg uppläggningsavgift
 • Med helgutbetalning (lördag/söndag)
 • Blixtsnabb utbetalning och snabbt svar på skärmen

Helgutbetalning, låg ränta och snabbt svar hos Frogtail

Det som utmärker långivaren Frogtail är att de är en av få som betalar ut pengar på helger. För att du ska få lånet insatt på kontot en lördag eller söndag så är kravet att du har banken Nordea eller Handelsbanken. Räntan sätts individuellt och är som mest 39%, men 9 av 10 får en ränta runt 10%. Det är också riktigt enkelt att ansöka om ett snabblån via Frogtails hemsida – du anger bara önskat lånebelopp och löptid, fyller i alla kontrolluppgifter, verifierar dig med Bank ID eller Mobilt Bank ID och därefter får du beskedet direkt på skärmen, antingen via mail eller sms.

Frogtail handlägger alla ansökningar mellan Måndag – Fredag 08:00 – 20:00, lördag 10:00 – 17:00 och söndagar/helgdagar 10:00 – 17:00.

Räkneexempel: Ansöker man om ett lån på 25000:- med en läptid på 3 år och en årsränta på 19,5% så blir kostnaden för lånet 947 kr / mån. Den effektiva räntan blir 23,99%, och där i ingår amortering, årsränta, uppläggningsavgift (350kr) och fakturaavgift (15kr/avi).

Grundkrav och villkor; för att kunna låna hos Frogtail så behöver du:

 • Vara över 18 år
 • Ha en taxerad inkomst över 100.000:-/år
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Inte ha en skuld eller skuldsaldo hos KFM

Frogtail har väldigt bra öppettider och du kan kontakta dem alla dagar i veckan via telefon, epost samt brev. De har även öppet på helger. När redaktionen på Cashloans™ testade att skicka ett mail till deras kundservice så fick vi svar efter ungefär 4 timmar vilket är en av de bästa svarstiderna idag. Tack vare helgutbetalningar, långa öppettider och tydliga villkor är Frogtail en av Cashloans™ favoriter och får högt betyg.

Frogtail långivare:
Betyg 4.4


Läs mer / Låna nu

Ta lån snabbt utan säkerhet enkelt

Invidivuell ränta som sätts efter kreditprov

Snabb utbetalning även på helger

Sköt amorteringen och få premier

Frogtail

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Frogtail idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Frogtail
Ränta: ~9.9%
Startavgift: 350:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 50,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 3 år
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Nej
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.