Låna 500 kr (med BankID)

Här listar vi alla svenska långivare som har den lägsta summan som går att låna i dagsläget, 500 kr och som återbetalas inom 30 dagar - 1 år via separata delfakturor per e-post eller pappersfakturor. Samtliga lån på lägre belopp betalas ut snabbt med BankID e-legitimation, är alltid utan UC samt går många gånger att få trots flera betalningsanmärkningar.

Uppdatering 20/10-2018: Samtliga lån på 500 kr omarbetas i skrivande stund.

Smslån var tidigare det enda alternativet, men eftersom smslånen är under omarbetning så kan en kontokredit med lågt uttagsbelopp bistå med pengarna du behöver under tiden.

Låna 500 kr via en kontokredit

Under tiden kan en kontokredit med lågt uttagsbelopp på 500 kr vara ett bättre alternativ som lånar ut pengarna du behöver, som FlexLimit eller Merax . Du blir automatiskt godkänd för ett högre belopp (minst 3000 kr), men kan fortfarande begära uttag på lägre belopp om 500 kr.

Hur snabbt kan ett smslån på 500 kr betalas ut? Sms-lånen betalas ut omgående efter signering med BankID e-legitimation, men kan ta som längst 24 timmar om du inte har samma bank som långivaren du ansöker hos. Peka över -symbolen i recensionen för att få en snabböverblick över långivarnas utbetalningstider, val av kreditupplysningsbolag, räntesatser m.m.

Inga lån matchade din sökning

Testa att söka igen med andra kriterier, eller prova att öka/sänka lånebeloppet.