Lånebelopp

  2 000 - 50 000 kr

  Låneperiod

  1 mån - tillsvidare

  Startavgift

  0 kr

  Effektiv ränta

  15.04% - 93.83%

  Åldersgräns

  18 år
  Räkneexempel: Kredit på 20 000 kr i 1,5 år, 18 avbetalningar om 1 366 kr i snitt och 495 kr i startavg. + 49 kr i aviavgift ger en eff. ränta på 30,91%. Tot. att återbetala 24 585 kr.
  Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

  Euroloan: Revolverande kredit

  Euroloan har för tillfället pausad sin utlåning, ingen kan söka om ett lån hos Euroloan idag. Orsaken är okänd. Istället rekommenderar vi Ferratum, Smspengar eller Mobillån med liknande villkor.

  Euroloan är en välkänd långivare med lång erfarenhet av onlinekrediter med snabba utbetalningar för plötsliga utgifter. En onlinekredit innebär att man får tillgång till ett kreditkonto som man kan begär uttag från när man vill, till sitt egna bankkonto. Euroloan accepterar betalningsanmärkningar och passar bra när man bara vill göra låneansökan en gång och sen alltid ha tillgång till pengar.

  Låga inkomstkrav, snabba uttag och stor chans att få låna trots många betalningsanmärkningar har lett till att Euroloan blivit en populär långivare med många nya och återkommande kunder.

  Passar Euroloan dig?

  • Onlinekredit upp till 50 000 kr
  • Godtar flera betalningsanmärkningar
  • Snabbt besked på under 1 minut och tillgång till pengarna direkt 24/7 till alla banker, inkl. Sparbanken
  • Utbetalning även på helger med BankID (och signering med Trustly)
  • Obegränsat onlinekredit – gör uttag, återbetala krediten – gör nya uttag igen
  • Ingen start-/årsavgift
  • Betala bara när du använder krediten som ett kreditkort
  • Det negativa: Ganska dyr uttagsavgift första gången man gör uttag, 495 kr.

  Direktutbetalning till alla banker 24/7 (nyhet)

  Direkt efter att lånet blivit godkänt så kan du begära överföringar till ditt personliga bankkonto, och Euroloan en av få långivare som även gör direkta utbetalningar till Sparbanken. Uttag kan göras dygnet runt, 7 dagar i veckan till storbankerna Swedbank, SEB, Handelsbanken, Danske Bank, Nordea. Om du har en annan okänd bank så måste uttaget göras före kl. 13:00 för att landa på kontot samma dag.

  Det är helt kostnadsfritt att ansöka, men här tillkommer en uttagsavgift om 49:-/begärt uttag och en engångskostnad om 495 kr första gången du använder krediten.

  Kontokredit trots betalningsanmärkningar

  Euroloan var tidigare rätt hårda i sin bedömning men har nu ändrat reglerna kring betalningsanmärkningar för större chans till lån. Nu kan man ansöka om en kontokredit trots att man har flera betalningsanmärkningar, men här är det viktigt att man inte fått nya anmärkningar den senaste tiden. Euroloan gör istället en helhetsbedömning efter kreditupplysningen hos UC, en s.k. ‘Kvar att leva på-kalkyl’.

  Extra avgift vid manuell handläggning

  Om man har en låg kreditvärdighet och supporten behöver handlägga ansökan fysiskt (istället för den automatiserade kreditkontrollen) så kan Euroloan komma att lägga till en extra serviceavgift. Denna service kostar 700 kr/timme.

  Lånebesked på under 1 minut med BankID

  Beskedet kommer direkt via SMS, notifikation eller e-post med det totala kreditutrymmet du kan ta ut och blivit godkänd för. Man kan alltid utöka sitt kreditutrymme genom att logga in på My.Euroloan. Under “Mina sidor” kan man även förlänga krediten, ändra användaruppgifter samt byta önskat bankkonto.

  Ett uttag görs enklast via ‘Mina sidor‘ med BankID. Euroloan är en högkostnadskredit och använder UC.

  Övriga kostnader för Euroloans onlinekredit

  EuroLoan har en ‘Startavgift vid första uttaget 495 kr‘. Uttagsavgiften för samtliga uttag är 49 kr, vilket är lite av det högsta slaget och drar ner slutbetyget. Nominell ränta (som bestäms individuellt) hamnar någonstans mellan 12.95% – 39.5%, aviavgift 49 kr/månad.

  Grundkriterier

  • Ha fyllt 18 år
  • Folkbokförd och skriven i Sverige
  • Inte ha en aktiv skuld hos Kronofogden (KFM)
  • Inkomstkrav: Taxerad inkomst på minst 100 000 kr/år

  Kundservice, öppettider och utbetalningsintervall

  Kontoret har öppet måndag – fredag mellan kl. 7:00 – 17:00 och kan enklast kontaktas via mail, telefon och brev. Stängt helger och röda dagar. Observera att låneansökningar kan göras dygnet runt.

  Hur snabbt betalar Euroloan ut pengarna?

  Utbetalning sker omgående efter begärt uttag och kommer samma dag till bankkontot om man har Nordea, annars kan det ta upp till 24-48 timmar.

  Har du lånat av Euroloan? Lämna din åsikt!

  Har du testat denna långivare? Dela med dig av din upplevelse eller läs andras omdömen nedan.

  Kundernas snittbetyg:

  Den här långivare har inte fått några recensioner än. Var först med att recensera.
  1 stjärna: Mycket dålig 2 stjärnor: Dålig 3 stjärnor: Medel 4 stjärnor: Bra 5 stjärnor: Utmärkt

  Liknande långivare

  Relaterade låneaktörer som vi tror skulle passa dig:

  Lånebelopp

  1 000 - 40 000 kr

  Låneperiod

  1 mån - tillsvidare

  Startavgift

  0 kr

  Effektiv ränta

  47.64%

  Åldersgräns

  21 år
  Räkneexempel: Kredit på 25 000 kr 1 år, 12 avbetalningar om 1 012 kr och 0 kr i startavg. + 0 kr i aviavgift ger 53,31% i eff. ränta. Tot. att återbetala 30 890,72 kr.
  Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

  Lånebelopp

  2 000 - 50 000 kr

  Låneperiod

  1 mån - tillsvidare

  Startavgift

  1 205 kr

  Effektiv ränta

  39,5%

  Åldersgräns

  18 år
  Räkneexempel: Kredit på 9 500 kr med 10 avbetalningar om 1 910-1 254 kr och 1 205 kr i startavg. + 60 kr i aviavgift ger 198,86% i eff. ränta. Tot. att återbetala 14 648 kr.
  Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

  Lånebelopp

  1 000 - 30 000 kr

  Låneperiod

  1 mån - tillsvidare

  Startavgift

  280 kr

  Effektiv ränta

  51.95% - 77.75%

  Åldersgräns

  18 år
  Räkneexempel: Kredit på 15 000 kr till 39,8% rörlig kreditränta i 1 år, 12 avbetalningar om 1 786 kr och 280 kr i uppl.avgift + 45 kr i aviavgift ger 58,51% i effektiv ränta. Totalt att återbetala 21 430 kr.
  Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

  FAQ

  Vilka är de senaste långivarna?
  2023 lanserades runt ett halvt dussin nya långivare etablerade sig på den svenska marknaden, och det finns ingenting som säger att det är påväg att mattas av 2024, snarare tvärtom - trots nya räntelagar och ett fortsatt räntetak på 39,5%. Förutom nya långivare har det även tillkommit nya varumärken och låneformer, som kryptolån.

  Se vår uppdaterade lista med nya lån här.
  Kan man låna med betalningsanmärkning(ar)?
  Det går att hitta långivare som lånar ut pengar trots att man har betalningsanmärkningar, upp till 600.000 kr. Nackdelen är att räntan kan bli högre alternativt att max-lånebeloppet sänks eftersom kreditgivaren tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter ungefär hälften minst en betalningsanmärkning.

  Se alla lån som går att få trots en eller flera betalningsanmärkningar. Om du dessutom har skulder (hos KFM) så har vi även skuldfinansieringslån.
  Vilka låneförmedlare har flest anslutna banker?
  Desto fler anslutna långivare en låneförmedlare har, desto bättre chanser har man att hitta det lån som har bäst villkor och lägst ränta. I skrivande stund har Beefinance 40 anslutna banker & långivare, tätt därefter kommer Lendo med 35 anslutna långivare.
  Går det att låna utan ränta och avgifter?
  I dagsläget finns det några enstaka långivare som fortfarande marknadsför sina låneprodukter med räntefria perioder för nya kunder, även om de drastiskt minskat i antal. Ett räntefritt lån är det bästa alternativet om du behöver låna några tusenlappar som du tänkt betala tillbaka inom ett par veckor.

  Se vår lista med alla räntefria lån eller använd vår filtreringsfunktion under respektive sida/kategori.
  Hur snabbt kan ett lån betalas ut?
  Utbetalningen sker antingen så snart lånet signerats eller direkt efter begärt uttag. Har du ansökt om ett P2P-lån så betalas det ut efter att det finansierats. Om man har samma bank som långivaren så tar det i genomsnitt 1 minut att få pengarna, har man en annan bank så kan det ta 1-3 dagar.

  Bankerna Nordea, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Danske Bank har flest anslutna långivare.
  Kan man låna pengar utan UC?
  Förfrågan om att låna pengar utan att få en notering i kreditupplysningen hos UC blir allt mer önskvärd, och det har de flesta långivare uppmärksammat. För närvarande finns det 45 smslån, mikrolån och kontokrediter utan kreditupplysning hos UC på lånebelopp upp till 300 000 kr.

  Pantlån och företagslån är två andra låneformer som vanligtvis inte kräver UC.
  Kan man få pengarna utbetalda på helgen?
  Det går lika bra att få lånet utbetalt på en helgdag som en vanlig vardag, dock är antalet långivare som gör helgutbetalningar något färre. Helglån blir mer önskvärda vilket många långivare upptäckt och är orsaken till att det ofta tillkommer nya lån med utbetalning både lördag som söndag, men även röda dagar och andra högtider som nyår.

  Här listar vi alla lån med utbetalningar på helgen.
  Kan man låna med aktiva Kronofogdeskulder?
  I dagsläget finns det 4 st. långivare som specialiserat sig på omstartslån som specifikt utformats för att betala av skulder hos Kronofogden (utöver pantlån), och som därför går att få med aktivt skuldsaldo. Notera att grundkraven kan bli avsevärt mycket högre än för ett vanligt blancolån, bl.a. högre inkomstkrav.

  Den populäraste aktören är , tätt därefter kommer Svea Ekonomi . Båda bistår med rådgivning tills du blir helt skuldfri.
  Kan man få skatteåterbäring på räntan?
  Samtliga lån där alla kostnader lagts som ränta under ett deklarationsår blir automatiskt avdragsgilla i skattedeklarationen. Detta innebär att alla som betalat ränta får dra av 30% av nettoräntan (total räntekostnad + plusränta från sparkonto). Uträkningen av ränteavdraget sker automatiskt i Skatteverkets system.

  Räntereduktionen du ska få du syns på det nuvarande kalenderårets skattedeklaration.
  Vilka är de vanligaste lånetyperna?
  Den lånetypen som har flest ansökningar* och som oftast marknadsförs av svenska kreditgivare är smslån, främst utan UC. Tätt därefter kommer blancolån som är en av världens äldsta låneformer. Kontokredit är en relativt ny låneprodukt som blir allt vanligare sedan Regeringens nya räntelagar trädde i kraft.

  *Enligt vår statistik.
  Hur betalas lånet tillbaka?
  Inbetalningar sker i de flesta fall med faktura, antingen via e-post eller pappersavi (BG/PG). Några få långivare tillåter inbetalningar via Swish och kort. I samband med amorteringen så betalar man även ränta, en procentuell avgift som betalas in i samband med att du amorterar ditt lån månadsvis.

  Här ingår alla avgifter (avi-, startavgift, förseningsavgift) och varierar kraftigt mellan olika kreditgivare.
  Cashloans anslutna långivare (110 st.)
  Cashloans.nu samarbetar med över 100 långivare och låneförmedlare som vi regelbundet uppdaterar. Dessa är bl.a. Ferratum, Mobillån, Sambla, Klara Lån, Avida Finans, Snabbfinans, Bynk, Risicum och många fler. Vi tar regelbundet bort de kreditbolag som fått många negativa omdömen och lägger till aktörer som uppfyller våra krav samt passar våra besökare.
  Vilken kontokredit har lägst månadsränta?
  I dagsläget har Komplett Bank den lägsta krediträntan bland våra anslutna långivare, 0,41% - 1,66%, Merax kommer tätt efter med 1,19% medan Tryggkredit har en månadsränta på 2,08%. Räntan baseras på långivarens förutbestämda ränta enligt SEKKI-avtalet.

  Läs mer om räntor och se all relevant FAQ här.
  Grundkriterier och lånevillkor
  De generella grundkraven som måste uppfyllas hos alla långivare är att du är myndig, bor i Sverige och har någon form av inkomst som säkrar att lånet blir återbetalt till fullo. Man ska också ha ett bankkonto hos en svensk bank, exempelvis SEB eller Nordea.

  De specifika kraven för långivaren du tänkt låna pengar hos står längst ner i recensionen.
  Lägsta och högsta lånebeloppet
  Det lägsta lånebeloppet att ansöka om som privatperson är 500 kr, som mest 600.000 kr (utan säkerhet) via våra anslutna långivare. Högre lånebelopp förekommer också, men kräver säkerhet, bl.a. pantlån. Hur mycket pengar man sedan får låna baseras på den nuvarande kreditvärdigheten och framtida återbetalningsförmågan.

  Kreditgivare inom företagslån har ännu höre max-lånebelopp, över 1.000.000 kr.