Aktuella rabattkoder, deals och övriga rabatter på lån

Ibland kan vissa långivare ge rabatt på sina lån och här listar vi på Cashloans alla banker, låneförmedlare och långivare som har någon typ av deal eller välkomstpremie för såväl nya som tidigare kunder. Om en rabattkod krävs för att aktivera rabatten så ser du den nedan i beskrivningen. Alla rabatter du hittar här är aktuella och uppdaterade för dagens datum.

Expresskredit: 5% rabatt på lån

Nu får alla nya såväl som tidigare kunder hela 5% rabatt på hela lånet, inklusive 5% rabatt på ränta, aviavgifter, effektiv ränta och eventuella andra avgifter. Hos Expresskredit kan man låna från 500 kr upp till 12000 kr utan UC, trots en eller flera betalningsanmärkningar samt passa dig som är ute efter ett enkelt men flexibelt snabblån och smslån på en löptid mellan 30-90 dagar. Lånen går att förlänga helt konstadsfritt. Ingen uppläggningsavgift. Ränta från ~348.5%. Åldersgräns 18 år. Prisexempel med rabatt: Låna 1000 kr i 30 dagar. Ränta 240 kr, betala 1240 kr för lånet, men med rabatten på 5% hade det kostat endast 1178 kr.

Läs mer om Expresskredit och ansök om ett lån för att ta del av rabatten nu.

Monetti: 50% rabatt på uppläggningsavgift

Ute efter ett billigare lån? Under en begränsad tid får nu alla nya kunder halva priset på uppläggningsavgiften oavsett vilken typ av lån du ansöker om. Tidigare kostade uppläggningsavgiften 350:- hos Monetti långivare, men kostar nu endast 175:- och gäller endast nya kunder som aldrig ansökt om ett lån tidigare. Perfekt om du vill komma billigare undan.

Läs mer om Monetti och ansök om ett lån med 50% rabatt på uppläggningsavgiften.

Meddelandelån: Räntefritt lån för nya kunder

Meddelandelån är en populär långivare med fokus på snabba och enkla smslån och ger nu alla nya kunder som ansöker om att låna 500 kr i 15 dagar 0% ränta, utan extra avgifter, utan konstigheter. Du kanske akut behöver låna en liten summa pengar, och du kan nu under en begränsad period få låna pengar gratis. Du får 500 kr insatt på kontot, du återbetalar exakt 500 kr. 0% ränta, 0% effektiv ränta och gratis uppläggningsavgift.

Läs mer om Meddelandelån och ansök om ett gratis lån.

Credigo: Ansök nu och få 10% rabatt

Credigo ger nu alla kunder 10% rabatt på räntan när du ansöker om att låna pengar, valfritt belopp. Det är riktigt enkelt att aktivera rabatten: klicka på ‘Ansök om lån’ nedan, då kommer du till deras webbplats. En notis dyker upp inom 10 sekunder där det står ”Vill du få rabatt på ditt lån?” Godkänn notisen genom att klicka på ”Tillåt”, därefter skickas du till ansökningsformuläret. Fyll i dina uppgifter, önskat lånebelopp samt löptid så har du direkt fått 10% rabatt på räntan hos Credigo.

Läs mer om Credigo eller ansök om lån direkt.

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.