Aktuella rabattkoder, deals och övriga rabatter på lån

Ibland kan vissa långivare ge rabatt på sina lån och här listar vi på Cashloans alla banker, låneförmedlare och långivare som har någon typ av deal eller välkomstpremie för såväl nya som tidigare kunder. Om en rabattkod krävs för att aktivera rabatten så ser du den nedan i beskrivningen. Alla rabatter du hittar här är aktuella och uppdaterade för dagens datum.

Expresskredit: 5% rabatt på lån

Nu får alla nya såväl som tidigare kunder hela 5% rabatt på hela lånet, inklusive 5% rabatt på ränta, aviavgifter, effektiv ränta och eventuella andra avgifter. Hos Expresskredit kan man låna från 500 kr upp till 12000 kr utan UC, trots en eller flera betalningsanmärkningar samt passa dig som är ute efter ett enkelt men flexibelt snabblån och smslån på en löptid mellan 30-90 dagar. Lånen går att förlänga helt konstadsfritt. Ingen uppläggningsavgift. Ränta från ~348.5%. Åldersgräns 18 år. Prisexempel med rabatt: Låna 1000 kr i 30 dagar. Ränta 240 kr, betala 1240 kr för lånet, men med rabatten på 5% hade det kostat endast 1178 kr.

Läs mer om Expresskredit och ansök om ett lån för att ta del av rabatten nu.

Monetti: 50% rabatt på uppläggningsavgift

Ute efter ett billigare lån? Under en begränsad tid får nu alla nya kunder halva priset på uppläggningsavgiften oavsett vilken typ av lån du ansöker om. Tidigare kostade uppläggningsavgiften 350:- hos Monetti långivare, men kostar nu endast 175:- och gäller endast nya kunder som aldrig ansökt om ett lån tidigare. Perfekt om du vill komma billigare undan.

Läs mer om Monetti och ansök om ett lån med 50% rabatt på uppläggningsavgiften.

Meddelandelån: Räntefritt lån för nya kunder

Meddelandelån är en populär långivare med fokus på snabba och enkla smslån och ger nu alla nya kunder som ansöker om att låna 500 kr i 15 dagar 0% ränta, utan extra avgifter, utan konstigheter. Du kanske akut behöver låna en liten summa pengar, och du kan nu under en begränsad period få låna pengar gratis. Du får 500 kr insatt på kontot, du återbetalar exakt 500 kr. 0% ränta, 0% effektiv ränta och gratis uppläggningsavgift.

Läs mer om Meddelandelån och ansök om ett gratis lån.

Credigo: Ansök nu och få 10% rabatt

Credigo ger nu alla kunder 10% rabatt på räntan när du ansöker om att låna pengar, valfritt belopp. Det är riktigt enkelt att aktivera rabatten: klicka på ‘Ansök om lån’ nedan, då kommer du till deras webbplats. En notis dyker upp inom 10 sekunder där det står “Vill du få rabatt på ditt lån?” Godkänn notisen genom att klicka på “Tillåt”, därefter skickas du till ansökningsformuläret. Fyll i dina uppgifter, önskat lånebelopp samt löptid så har du direkt fått 10% rabatt på räntan hos Credigo.

Läs mer om Credigo eller ansök om lån direkt.

Vanliga frågor & svar

 • Vilka långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Onea, Mobillån, Ferratum Bank, Expresskredit, Zmarta och Bynk AB de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC på summor upp till 50.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots bet.anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 500.000 kr. Snabblån och kontokrediter och också två populära lånetyper.

 • Cashloans anslutna långivare

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, kostnadsfritt?

  Du kan alltid lösa hela lånet i förtid utan extra kostnad, det enda som kan tillkomma är räntan fram till tidpunkten du tänkt slutbetala lånet samt eventuell avi-/startavgift. Det tillkommer alltså aldrig en öronmärkt "uppsägningsavgift". Det man dock alltid behöver göra hos samtliga långivare är att kontakta dem innan du utför den fulla återbetalningen.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänt lån?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 kr utan UC?

  Förfrågan om att låna pengar utan att få en anmärkning i kreditupplysningen hos UC blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare uppmärksammat. Lägsta summan att låna är 500 kr och som mest 50.000 kr utan UC kontroll. I dagsläget finns 34 långivare med smslån, snabblån och kontokrediter utan kreditprövning. Se alla lån utan UC här.

  Uppdatering: Nu har vi en ny kategori med företagslån utan UC (alla företagsformer), max-beloppet att låna är då 250.000 kr samt går att få trots betalningsanmärkningar.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår Lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna långivare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som ålder, utan UC, önskad löptid m.m. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först.

 • Vilken är den lägsta räntan idag?

  Den lägsta räntan har i dagsläget Credway, endast ~2.42%, men varierar kraftigt beroende på vilken typ av lån du tar. Räntan räknas ut beroende på kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Högst ränta har för närvarande smslån hos Kredit36 med en effektiv ränta från 511%. Läs mer om räntor och hur det fungerar här.

 • Hur mycket kan man låna som minst/mest?

  I dagsläget är det minsta lånebeloppet att ansöka om 500 kr, som mest upp till 600.000 kr, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet, månads-/årsinkomst samt framtida återbetalningsförmåga. Om du är ute efter ett företagslån så är det högsta lånebeloppet att ansöka om 1.000.000 kr.

 • Kan man låna med betalningsanmärkning?

  Det går att hitta långivare som lånar ut pengar trots att man har betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom kreditgivaren tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter ungefär hälften minst en betalningsanmärkning, som mest 10 st. Se alla lån som går att få trots en eller flera betalningsanmärkning(ar).

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från långivare till långivare så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos det kreditbolag du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.

  Krav för besked direkt: Vår filosofi är att alla ska kunna få sitt beslut inom 1 minut, och listar därför endast långivare som använder BankID / Instantor®.