Låna pengar hos viakredit

Läs mer / Låna nu

ViaKredit: Låna 20000:- utan UC trots bet.anmärkning(ar)

ViaKredit är långivaren för dig som söker ett enkelt lån eller kontokredit, med en eller flera betalningsanmärkningar och utan UC kontroll (kreditupplysningen utförs av Creditsafe istället). Kanske har du tidigare haft problem med ekonomin men har löst det nu (en betalningsanmärkning är kvar i upp till 3 år) och då tycker ViaKredit att man ska kunna få en andra chans. ViaKredit har enkla snabblån och onlinekrediter från 5000:- upp till 20000:- utan säkerhet och helgutbetalning.

Kontokrediten ska återbetalas genom att betala in 12% av ditt utstående kreditsaldo varenda månad. Om du ansluter till autogiro så dras den lägsta återbetalningssumman automatiskt, annars står flera olika förslag på belopp att betala in för att få olika löptider på fakturan.

Passar ViaKredit dig? ViaKredit är för dig som vill ha ett lån eller kontokredit:

 • Med flexibel delbetalning och återbetalning
 • Utan UC kontroll (Creditsafe utför alla kreditupplysningar åt ViaKredit)
 • Trots en eller flera betalningsanmärkning(ar)
 • Utan deklarerad (års)inkomst – låna pengar snabbt utan inkomst på 60 sekunder
 • Med helgutbetalning, kvällar, högtider, röda dagar m.m.

Låna pengar utan inkomst med snabb utbetalning och låg ränta

ViaKredit tillåter också personer som inte har någon deklarerad inkomst att ansöka om lån, och man gör alltid en individuell bedömning varenda gång för att se om kredittagaren kan återbetala i tid – kanske har man nyligen fått en anställning eller kommit tillbaka från mammaledigheten – då kan ViaKredit ändå godkänna lånet. Samtliga lån är utan säkerhet och har en rimlig ränta, 7% utan andra avgifter så som uppläggningsavgift eller dolda kostnader. Det enda kravet från dig som låntagare är att man inte ska ha några betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna, samt inte ha en pågående skuld hos Kronofogden.

Om lånet eller krediten blivit godkänt innan 13.00 på vardagar så har du pengarna på kontot samma dag. Om det blev godkänt efter 13.00 så kommer pengarna nästkommande bankdag (inte helger). Har du däremot ett aktivt bankkonto hos Nordea så kommer pengarna kort efter att lånet betalats ut. Det kallar vi en riktig smidig och snabb utbetalning.

Grundkrav och villkor; för att kunna låna hos ViaKredit så behöver du:

 • Vara 20 – 65 år
 • Vara bokförd och skriven i Sverige och ha en fast adress i 2 år
 • Ha en deklarerad inkomst på 120000:-/år (undantag kan göras)
 • Inte ha en skyddad identitet
 • Ha ett svenskt bankkonto
 • Ha ett registrerat mobilabonnemang eller telefonnummer
 • Inte ha några anmärkningar senaste 12 månaderna

Kundservice är öppen alla vardagar mellan 08.30 – 20.00 samt lördagar mellan 10.00 – 16.00 och kan kontaktas enkelt via epost på [email protected], fax eller telefon på 0757575023.

ViaKredit långivare:
Betyg 4.8


Läs mer / Låna nu

Kredit och snabblån utan UC och svar direkt

Lån trots flera betalningsanmärkningar

Flexibel återbetalning via autogiro

Svar direkt - pengarna på kontot samma dag

ViaKredit

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos ViaKredit idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

LÅNA UTAN INKOMST
Låna pengar hos ViaKredit
Ränta: ~7%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 5,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 2 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.