Låna pengar hos reducero

Läs mer / Låna nu

Reducero: Privatlån upp till 500.000:- trots bet. anmärkning

Reducero är en väletablerad låneförmedlare som i samarbete med många banker har privat lån från 5000:- upp till 400.000:- utan säkerhet – och det bästa av allt; alla deras anslutna banker har rimliga villkor och tillåter upp till fem (5) betalningsanmärkningar. Det är också superenkelt att ansöka om lån via deras webbplats; du anger bara önskat lånebelopp, önskad återbetalningstid, vad du ska använda pengarna till (annars tar du övrigt om du inte vill ange anledningen), fyller i dina personuppgifter, klickar på ”Låt bankerna tävla om mig – kostnadsfritt” och så är det klart!

Din kreditupplysning (Reducero utför en kreditupplysning hos UC i samband med låneansökan) skickas till de anslutna bankerna som i sin tur kan bestämma hur mycket pengar de vill låna ut till dig.

Passar Reducero dig? Reducero är för dig som vill ha ett lån:

 • Trots fem (5) betalningsanmärkning(ar)
 • I 3 år upp till 12 år och kostnadsfri ansökan
 • Många banker att få lånelöfte från
 • Med riktigt låg ränta – från 3,5% (ny, lägre ränta, tidigare ränta var 3,75% men är nu 3,5%)
 • Reducero vinner vårt stora bäst i test låneförmedlare 2017

Inom 24 timmar kommer alla de anslutna bankernas lånelöfte via webbplatsen, du har 30 dagar på dig att acceptera det lån du anser verkar bäst. Vilka banker och kreditinstitut samarbetar Reducero med? De 8 bankerna är Collector Bank, Marginalen Bank, Santander Consumer Bank, Bigbank, Wasa Kredit, Sevenday Finans, Konsumentkredit och Credento, men fler är på gång. Det är också helt kostnadsfritt att ansöka om lån via Reducero, och skulle du mot förmodan ångra dig så kan du helt gratis återbetala hela lånet med en gång. Räntan är också riktigt låg – endast 3,5% (maxräntan är 17,55%, tidigare ränta 3,75%) på hela lånet utan uppläggningsavgift eller andra dolda avgifter.

Notera att det är upp till banken, och inte Reducero som är låneförmedlare, att bestämma om de vill finansiera lånet eller inte. Fördelen med att använda en låneförmedlare är att endast en kreditupplysning tas, istället för upp till 8 stycken hos respektive enskild bank.

Grundkrav och villkor; för att få låna pengar hos Reducero så behöver du:

 • Vara minst 20 år gammal
 • Ha en årsinkomst på minst 100 000 kr
 • Ha en fast inkomst från arbete eller pension
 • Vara folkbokförd och skriven i Sverige
 • Ha max 5 betalningsanmärkningar och vara skuldfri

Högklassig kundservice och snabba utbetalningar

Kundservicen är öppen alla vardagar mellan 7.30 till 18.00 och kan kontaktas via telefon, epost och brev. De kan svara på alla dina frågor som rör exempelvis båtlån, renoveringslån, handpenningslån (till kontantinsatsen), samlingslån (för att lösa gamla krediter och skulder, omstartslån, topplån, seniorlån samt pensionärslån. Med många år i branschen kan de allt om privatlån. CashLoans rekommenderar denna långivare/låneförmedlare när du har betalningsanmärkningar.

Efter recensionen av Reducero så blir betyget:

Reducero låneförmedlare:
Betyg 4.6


Läs mer / Låna nu

Låna upp till 500000:- trots bet. anmärkning

Kostnadsfri ansökan hos 8+ banker

Lån med lägsta räntan och bäst villkor

Löptid från 3 år upp till 12 år

Reducero

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Reducero idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

Låna pengar hos Reducero
Ränta: ~3.5%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 5,000:-
Högsta lånebelopp: 500,000:-
Tillåten låneperiod: 3 - 12 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Nej
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.