Låna pengar hos kortlan

Läs mer / Låna nu

Kortlån: Enkla snabblån upp till 20000:- utan UC kontroll

Kortlån är långivaren för dig som söker ett enkelt, kort smslån utan UC, utan uppläggningsavgift och med snabbt besked direkt på skärmen. Du kan ansöka om lån från 3000:- upp till 20000:- och löptiden varierar mellan 1, 2 och 3 månader – du bestämmer vad som passar dig bäst. Fakturorna trillar ner en gång i månaden via e-post och du får en bra och tydlig översikt över hur mycket som är kvar att betala samt hur mycket som ska betalas in under respektive månad.

Det är också enkelt att ansöka om ett lån; gå in på Kortlåns hemsida genom att klicka på Ansök nu, ange önskat lånebelopp och löptid, verifiera dig med Bank ID och inom bara några minuter får du svar. Kreditupplysningen utförs av Bisnode och hela processen är automatiserad.

Passar Kortlån dig? Kortlån är för dig som vill ha ett lån:

 • I 30 dagar, som mest 2 år
 • Utan UC kontroll, snabbt svar – Kortlån använder Bisnode
 • Med snabb utbetalning
 • Utan andra avgifter eller uppläggningsavgifter
 • Med Bank ID / Mobilt Bank ID verifiering

Kortlån tar ingen UC kontroll, utbetalning sker direkt

Kortlån tar ingen UC upplysning utan använder sig av Bisnode som kreditupplysningsbolag istället. Du kan inte ha några aktiva betalningsanmärkningar eller skulder hos KFM för att få lånet godkänt. Det är gratis att ansöka på Kortlåns webbplats och snabb hantering samt utbetalning, pengarna är på kontot någon timme efter ansökan. Om du ansöker sent på dygnet eller under helgen så utförs utbetalningen dagen efter eller nästkommande vardag till alla banker.

Grundkrav och villkor; för att kunna låna hos Kortlån så behöver du:

 • Vara minst 20 år
 • Ha en taxerad inkomst över 120 000 kr/år efter skatt
 • Vara svensk medborgare
 • Inte ha några betalningsanmärkningar

Kortlån delar upp sina lån efter intervaller om lånebelopp, exempelvis så kan du låna 3000:- som mest i 3 månader, 4000:- i 6 månader, 7000:- i minst 12 månader och så vidare. Maxbeloppet hos Kortlån är 20000:- i 24 månader, alltså 2 år. Räkneexempel: Du lånar 3000 kr i 30 dagar. Nominell årsränta 162%, effektiv ränta: 357%, månadsränta 13,50%. Totalpriset för lånet blir 3,404 kr varav 404 kr är räntan, inklusive eventuella aviavgifter.

Kundservice är öppen på vardagar mellan 10.00 och 12.00 vilket är väldigt lite enligt oss, men man kan också skicka ett mail till [email protected] dygnet runt och ändå räkna med svar samma dag. Det går även att ringa kundservicen på 08-559 22 396 eller skriva brev.

Kortlån långivare:
Betyg 4.2


Läs mer / Låna nu

Inga dolda avgifter eller överraskningar

Snabba lån utan UC och säkerhet

Gratis låneansökan med svar direkt

Fakturor kommer smidigt via e-post

Kortlån

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Kortlån idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

Låna pengar hos Kortlån
Ränta: ~12%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 3,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 2 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Nej
Utan UC Ja
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.