Låna pengar hos fortus-finance

Läs mer / Låna nu

Fortus Finance: Flexibel kontokredit upp till 30.000 kr utan UC

Denna långivare är PAUSAD, hitta en annan kontokredit här.

Fortus Finance är det senaste tillskottet bland nya långivare 2017 som fokuserar helt på kontokrediter och har nu en mycket fördelaktig lösning för dig som är ute efter en kontokredit utan UC kontroll (Creditsafe används istället). Med en riktig låg ränta, endast 1,77% av det totala återstående beloppet i månadskostnad eller delbetalning (1/24 av totalbeloppet, som lägst 50 kr i månaden) så har Fortus Finance faktiskt den lägsta räntan bland alla långivare med onlinekredit. Den totala summan som du sedan blir godkänd för onlinekredit baseras på kreditupplysningen hos Creditsafe samt antal betalningsanmärkningar.

Passar Fortus Finance dig? Fortus Finance är för dig som vill ha en kontokredit:

 • Att göra precis vad du vill med (alla lån är utan säkerhet)
 • Med ovanligt låg ränta, endast 3,21% eller 1/24 av återstående belopp i månadskostnad
 • Med extra bra villkor
 • Från 1500:- ända upp till 30.000:-, delbetala och använd kontokrediten igen
 • Kontokredit utan UC och trots en eller flera betalningsanmärkningar

Kontokredit med låg ränta, utan UC och smidiga utbetalning

En kontokredit är som ett kreditkort, fast utan det fysiska kortet. När du gör en ansökan via Bank ID så får du beskedet direkt på skärmen via e-post, därefter är det fritt att logga in på Fortus Finance webbplats och begära uttag. Samma minut du gör uttaget så överför pengarna till ditt konto, en stund senare har du pengarna på ditt privatkonto och kan använda dem precis som du vill. Samtliga onlinekrediter hos Fortus Finance är helt utan säkerhet, alltid utan UC kontroll och med väldigt bra ränta vilket gör att månadskostnaden inte behöver bli så hög, som lägst 50 kr i månaden.

Har du betalningsanmärkningar? Testa ansöka om en lägre onlinekredit

Fortus Finance accepterar även låntagare som har en eller flera betalningsanmärkningar i bagaget, så länge de inte tillkommit de senaste 6 månaderna. Räntan påverkas inte, däremot kan det godkända beloppet bli längre för onlinekrediten ifråga än det belopp man kanske ansökte om.

Vilken summa du får låna i slutändan baseras helt på din inkomst, tidigare ekonomisk situation samt hur många och hur gamla betalningsanmärkningarna är. Samtliga ansökningar handläggs direkt vid ansökan online och svaret får du snabbt på skärmen.

Notera; vet man med sig att man har flera betalningsanmärkningar så rekommenderar vi att man ansöker om belopp på 15.000 kr eller mindre för att ha större chans att få lånet. Om man ansöker om mer än vad man är kreditvärdig för så presenterar Fortus Finance summan man får låna istället, sedan kan man bestämma sig för om man vill ha kontokrediten eller inte.

Grundkrav och villkor; för att kunna ta ett lån hos Fortus International Finance så behöver du:

 • Vara minst 18 år
 • Ha en regelbunden inkomst (vi kan inte hitta någon information för vad månadsinkomsten eller årsinkomsten behöver vara)
 • Ha ett svenskt mobilnummer samt Bank ID (skaffa Bank ID här)
 • Inte ha en aktiv skuld hos Kronofogden

Kundservice står redo att besvara alla dina frågor alla vardagar måndag till fredag mellan 09.00 till 15.00 inklusive lunchstängt mellan 12.00 och 13.00. När vi testade att kontakta Fortus kl 13.00 på en tisdag så fick vi svar torsdag på morgonen vilket är snabbare än 64% av alla våra anslutna långivare. Du kan kontakta Fortus Finance via e-post, formulär, telefon och brev. Vi rekommenderar e-post.

Efter recensionen av Fortus Finance som långivare av kontokrediter så blir vårt omdöme 4.2 av 5:

Fortus Finane långivare (kontokredit):
Betyg 4.2


Läs mer / Låna nu

Flexibel kontokredit utan UC kontroll

Riktigt låg ränta och låg månadskonstad

Onlinekredit trots betalningsanmärkningar

Begär uttag 24/7 med e-leg, Bank ID

Fortus Finance

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Fortus Finance idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

Låna pengar hos Fortus Finance
Ränta: ~3.21%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,500:-
Högsta lånebelopp: 30,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Nej
Betalningsanm. ok: Nej
Utan UC Nej
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.