Låna pengar hos bynk

Läs mer / Låna nu

Bynk: Enkla privatlån upp till 100.000 kr (ny långivare 2017)

Bynk är den senaste långivaren på den svenska finansmarknaden idag och har till skillnad mot många andra långivare fokuserat på ett unikt poängsystem som låter dig samla poäng som du sedan kan använda för att betala av lånet. De har också tagit fram en lättanvänd app som låter dig hantera dina bankärenden och lån på några klick, direkt i mobilen för att du ska få bra översikt på ekonomin. I appen kan du även förlänga löptiden, låna mer pengar, betala in månadsbetalningen, se nästkommande fakturor m.m., alltid med Bank ID som verifieringsmetod.

Bynk har ett enda lån, privatlån, som sträcker sig på belopp från 10.000:- ända upp till 100.000:- med en individuell ränta från 3.95%, och här får du också fyra (4) betalningsfria månader per år om du någon gång vill ta paus. Bynk använder UC för kreditupplysningar och godkänner inte betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden, dock är alla lån utan säkerhet.

Passar Bynk långivare dig? Bynk är för dig som vill ha ett lån:

 • Med upp till 4 betalningsfria månader
 • Där försäkringen Månadsskydd+ ingår kostnadsfritt i 3 månader, ersätter kostnaden för lånet vid exempelvis arbetslöshet
 • Utan säkerhet och med låg ränta, endast 3,95%
 • Snabb hantering, svar direkt på skärmen
 • Där du kan samla Bynkpoäng för att bl.a. betala av lånet eller teckna försäkring

Låna upp till 100.000:-, samla Bynkpoäng och få premier

Allt du gör på Bynk ger dig så kallade ”Bynkpoäng”. Detta är ett unikt poängsystem i sitt slag som innebär att man helt enkelt belönas av att stanna kvar som kund hos Bynk och utföra olika typer av bankärenden. Du får poäng när du laddar ner appen, förlänger ditt Månadsskydd+, provar en betalfri månad eller betalar en faktura i tid, dessa poäng kan du sedan använda för att exempelvis betala av lånet. Fler sätt att få poäng kommer inom kort, se mer information här, eller listan nedan:

 • Alla dagar du stannar som kund (retroaktivt)
 • När du ansluter ditt FaceBook-konto till Bynk
 • När du verifierar ditt mobilnummer
 • När du verifierar din e-postadress
 • När du rekommenderar en vän att bli kund
 • Betala in extra på ditt lån – erhåll nya Bynk-poäng

Bynks Månadsskydd+ försäkring ingår gratis för alla låntagare i 3 månader

Bynk har tagit fram en unik försäkring som ingår helt kostnadsfritt de första 3 månaderna man betalar av ett lån. Månadsskydd+ är tänk att ersätta de kostnader som eventuellt skulle uppstå på lånet vid eventuella olycksfall, arbetslöshet, arbetsoförmåga m.m. Efter 3 månader kan man bestämma om man vill förlänga och forstätta med försäkringen. Kostnaden blir 7,6% av ditt valda ersättningsbelopp, exempelvis 2000:- i månaden så skulle premien för Månadsskydd+ bli 152:- / månad.

Hur ofta godkänner Bynk låneansökningar?

Bynk godkänner alla som har ordning på ekonomin, klarar kreditkontrollen hos UC samt inte har några skulder hos Kronofogden. Eftersom Bynk är en helt ny kreditgivare så krävs flera undersökningar för att få fram en korrekt statistik för hur många som faktiskt får låna pengar hos Bynk, men vi håller er uppdaterade. Av erfarenhet inom långivare som liknar Bynk samt att vi tar hänsyn till att de är helt nya i branschen och vill ha nya kunder och låntagare för att kunna bygga upp en kunddatabas så är det stor sannolikhet att man blir godkänd.

Du verifierar dig med Bank ID eller Mobilt Bank ID när du ansöker om att låna pengar, därefter anger du löptid, personliga uppgifter samt inkomst, sedan gör Bynk en sedvanlig kreditkontroll hos UC. Om du klarar kreditupplysningen så betalas pengarna ut direkt och du har de oftast samma dag som du blev godkänd till alla svenska storbanker.

Grundkrav och villkor; för att kunna låna pengar hos Bynk och så behöver du:

 • Vara mellan 20 år – 70 år
 • Ha en inkomst på minst 10 000 kronor / månad
 • Inte ha en skyddad identitet
 • Inte ha en aktuell skuld hos KFM eller betalningsanmärkningar

Bynk kundservice och öppettider inkl. kontaktuppgifter

Bynk har riktigt generösa öppettider och finns redo att besvara alla dina frågor veckans alla vardagar, arbetstid. Man kan kontakta dem på mail, chatt, FaceBook och telefon, och när vi testade att skriva till dom på Facebook-chatten så fick vi svar efter bara några minuter. Med en trevlig ton fick vi svaret på alla våra frågor direkt.

Vårt slutgiltiga betyg efter recensionen av Bynk blir:

Bynk långivare (privatlån):
Betyg 4.6


Läs mer / Låna nu

Samla Bynk-poäng, betala sedan av ditt lån

Bynk ny långivare 2017, stor chans till lån

Lång löptid, på mellan 3 upp till 12 år

Upp till 4 betalningsfria månader/år

Bynk

Här hittar du information, villkor, exempelräntor och vad för lån som finns hos Bynk idag. Du kan besöka långivaren och ansöka om ett lån direkt genom att klicka på länken nedan.

NY LÅNGIVARE 2017
Låna pengar hos Bynk
Ränta: ~3.95%
Startavgift: 398:-
Minsta lånebelopp: 10,000:-
Högsta lånebelopp: 100,000:-
Tillåten låneperiod: 3 - 12 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Nej
Utan UC Nej
Låna nu


Liknande långivare

Här listar vi andra långivare som vi tror skulle passa dig.


HELGUTBETALNING
Låna pengar hos Ferratum Bank
Ränta: ~9.45%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 1 år
Åldersgräns: 21 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

LÄTT ATT FÅ LÅN
Låna pengar hos Mobillån
Ränta: ~153%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 40,000:-
Tillåten låneperiod: 60 dagar - 360 dagar
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

HELGUTBETALNING
Låna pengar hos DayPay
Ränta: ~8%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 1,000:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 30 dagar - 5 år
Åldersgräns: 20 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Låna pengar hos Vivus
Ränta: ~15%
Startavgift: 0:-
Minsta lånebelopp: 500:-
Högsta lånebelopp: 20,000:-
Tillåten låneperiod: 7 dagar - 30 dagar
Åldersgräns: 18 år
Bank ID / Mobilt Bank ID: Ja
Betalningsanm. ok: Ja
Utan UC Ja
Låna nu Recension

Vanliga frågor & svar

 • Vilken långivare är bäst 2017?

  Det är svårt att ge ett rakt svar på denna fråga, men genom att titta på vilka långivare som godkänner flest ansökningar i kombination med bra villkor, rimliga räntor, inga dolda överraskningar och snabba utbetalningar så är Mobillån, Ferratum, Expresskredit, Zmarta och Sparlån de bästa långivarna 2017 som godkänner flest lån.

 • Vilka är dom vanligaste låntyperna?

  Den vanligaste typen av lån som har flest ansökningar i dagsläget är enkla smslån, oftast utan UC, på summor upp till 45.000 kr. De kräver ingen säkerhet och godkänns ofta trots anmärkningar eller skulder. Näst vanligaste lånetypen är privatlån, summorna går upp till 350.000 kr. Den minst vanliga lånet är bolån och lån för att toppa upp kontantinsatsen.

 • Vilka banker samarbetar CashLoans med?

  Vi samarbetar med över 80+ banker och dessa är bl.a. Lendify, Consector, Expresskredit, Advisa, MyLoan, Zmarta, Axo Finans, Direkto, SevenDay, Frogtail, Leta Lån, LoanMarket, Loanstep, Lendo, KlickLån, NanoFlex, Smspengar, Kortlån, Sparlån, Nätlån, Flexlimit och många fler. Samtliga långivare har olika typer av lån, villkor och räntor.

 • Kan man lösa sina lån i förtid, helst kostnadsfritt?

  Du kan oftast lösa alla dina lån utan kostnad, kontakta bara långivaren som du har ett avtal med innan du gör den fulla återbetalningen så de är beredda på det. Oftast är det så att man helt enkelt betalar in hela skulden som är kvar till samma OCR nummer som tidigare inbetalningar gått till. Kontakta banken eller långivaren ifråga för mer information.

 • När kommer pengarna till kontot efter godkänd ansökan?

  Utbetalningen sker så snart du har blivit godkänd, ibland inom 60 sekunder med beskedet direkt på skärmen, och som längst kan det ta upp till 3 bankdagar beroende på vilken bank långivaren är ansluten till. De största bankerna i dagsläget som samarbetar med flest långivare är Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank och Nordea.

 • Vad kostar ett lån?

  Ett lån återbetalas i form av ränta, en procentuell avgift som betalas i samband med att du amorterar ditt lån en gång i månaden. Räntan varierar kraftigt mellan olika långivare och en del banker tar även en fast uppläggningsavgift, även kallad startavgift. Använd vår lånegenerator för att se priser, uppläggningsavgifter, räntor och dolda avgifter.

 • Kan man låna 10.000 utan UC?

  Förfrågan om lån på upp till 10.000:- utan att man behöver få en UC upplysning i bagaget blir mer och mer önskvärt och det har de flesta långivare snappat upp. Du kan i dagsläget låna upp till 50.000:- utan UC utan orimliga räntor (från ~2,42%), och idag finns 32 långivare med snabblån utan kreditprövning. Använd vår lånegenerator eller läs mer här.

 • Hur hittar man det billigaste lånet?

  Använd vår omtalade lånegenerator för att lista alla lån och se alla olika räntor samtidigt i en stor tabell för att hitta det billigaste lånet hos alla våra anslutna kreditgviare. Fyll bara i önskat lånebelopp, specifika krav som låg åldersgräns, utan UC, önskad löptid och så vidare. Klicka sedan på "Visa långivare" och sortera efter lägst ränta först, klart.

 • Vad kan man få för ränta?

  Vad du kan få i ränta varierar kraftigt hos de olika långivarna. Räntan räknas ut beroende på lånebelopp, kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Lägst genomsnittsränta har nu Credway med ~2,42% exklusive avgifter. Högst ränta har för närvarande Kredit 365 smslån med en effektiv ränta fr. 511% (!). Läs mer om (effektiva) räntor här.

 • Hur mycket kan man låna som mest?

  I dagsläget så kan man via olika svenska långivare låna från så låga summor som 500:- med utbetalning direkt, ända upp till 500.000 kr utan säkerhet, men hur mycket pengar du sedan får låna baseras på din nuvarande kreditvärdighet och framtida betalningsförmåga. Löptiden på större privatlån (upp till 500.000 kr) är som längst 15 år.

 • Kan man låna med betalningsanmärkningar och skulder?

  Det går att hitta långivare som förmedlar lån trots att man har en (eller flera) betalningsanmärkning(ar), nackdelen är att räntan kan bli aningen högre eftersom banken tar en större risk. Av 10 slumpvis utvalda långivare tillåter i genomsnitt hälften av dem (upp till 10 stycken) betalningsanmärkningar, se hela listan på denna sida.

 • Vad finns det för grundkrav?

  De generella grundkraven hos långivarna är att du ska vara minst 18 år, bo i Sverige och/eller vara skriven i Sverige samt ha en deklarerad inkomst. Kraven varierar dock från bank till bank så vi rekommenderar att du noga läser igenom kraven för att få ett lån godkänt hos den långivare du är intresserad av. Kraven står längst ner i recensionen.